Reklama

Reklama

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé vidět Aniston v dosti nezvyklé roli.A kdo viděl nedávno dokument USA o obrovské spotřebě léků na bolesti a na závislosti američanů na ně tak její roli pochopí.Byla pro ni asi dosti obtížná protože se naprosto vymyká všem které doposud ztvárnila.Byla v ní naprosto jedinečná až tak , že Worthington vyšel se svojí postavou jako stážista.Dobrá kamera a režie.Dosti slabý scénář ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Výborné drama, kde Jennifer Aniston předvádí nejlepší výkon své kariéry. Skvěle vypjaté scény a emoční výbuchy. Co se mi líbilo, bylo že první hodinu filmu nevíte, co se Claire stalo a o to víc mě zajímalo, co nám režišér dál nabídne a poodkreje. A poslední scéna je přesně taková ta třešnička na Caku :) ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Člověk se do toho musí ponořit. To co Claire prožívá je hodně velká depka, která je mnohem mnohem větší,než samotné bolesti, ze kterých se časem vylíže. Hodně těžký film, kdy ty bolestivé vzdechy ufuněné a nateklé Aniston mám někdy plné zuby. Dobře to holka zahrála. Tomuhle filmu jsem věnovala trpělivost a vyplatilo se......... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je pre mňa veľmi ťažké hodnotiť "Cake" pretože na jednej strane tento film obdivujem, no na druhej strane to nie je zrovna príjemné sledovanie. Povedzme si najprv dobré momenty. Jennifer Aniston po hereckej stránke je v tomto filme absolútne fantastická. Človek jej verí všetky bolesti, ktoré svojej postave dáva a aj jej povaha je veľmi zaujímavá. Scénky, kde vidí ducha svojej známej Niny (v podaní Anny Kendrick) sú tie absolútne najlepšie a je to komické a desivé súčasne. Príbeh a hlavná myšlienka sú rovnako zaujímavé, no potom sú tu aj body, v ktorých film padá a to je najmä podanie príbehu. Je to jeden veľmi deprimujúci film, v ktorom je samovražda asi ešte viac zastúpená než vo filme "Skeleton Twins" a miestami to už nie je veľmi príjemné ani ľahko stráviteľné. Je dosť možné, že vám tento film skôr privodí depku, než čokoľvek iné. Napriek tomu, že Jennifer Aniston je skvelá, myslím si, že film nemal tak veľmi tlačiť na emócie a možno mohol priniesť aspoň pár pozitívnejších miest. Toto bolo trošku moc násilné. Hodnotenie: C+ ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho, ako obsadenie dokáže potiahnuť film a potešiť diváka. Koľko tej žene? 300? A stále vyzerá tak, žeby strčila do vrecka všetky zmaľované čubky, ktoré sú o polovicu mladšie ako ona. A to bez makeupu. Príbeh ako horská dráha, raz v pohode, raz nie, ale Jennifer to svojím hraním drží a len kvôli nej som to dopozeral. Keby tam bol niekto iný, išlo by to do zatratenia, takto dám 2 z 5 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V jednom interview Jennifer Aniston spomenula, že nebola prvou voľbou pre hlavnú rolu. Odmietla ju vraj iná herečka po prečítaní scenáru. Ktorá, nespresnila. (megajalec)
  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)

Reklama

Reklama