Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Andílek mi na nervy nelezl, zato přesvědčení našich komerčních televizí, že umí točit filmy pro kina na nervy leze, a značně! Primácký kousek, který pro svou amatéřinu neměl v kinech co dělat. Juraj Šajmovič opravdu neumí. Proč tedy ty (slabé) dvě? Protože se ojediněle mezi typicky lacinými a hloupými pokusy o vtip objeví povedený, což je svým způsobem zázrak, a také protože Anna Kadeřávková se ve své roli roztomile vyžívá a nepůsobí špatným dojmem. Film očividně cílí na dnešní náctileté publikum. 30% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Slátanina na x-tou, která nabízí kontroverzního Řezníčka, pěknou, ale šíleně otravnou Kadeřávkovou a zbytečného Mišíka. V poměrech českých filmů z vesnického prostředí se ale stále trochu vymyká a alespoň rychle utekla. Toho si musíme u filmu, který jsme zapnuli a chceme jej dokoukat, abychom jej mohli s čistým svědomím ohodnotit, cenit nejvíce. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když dávali film v kinech tak jsem usoudil, že nějaký starosti modní bloggerky mě můžou leda tak políbit prdel, ale film jsem si předepsal na TV Prima a musím říct, že z hlediska námětu jsem se svým usdukem střelil vedle, protože mě rozhodně nepřijde špatný. Možná je škoda, že scénaristi si uloupli přilíš dlouhý časový období a tak lecos museli odvyprávět ve zkratce, ale za nejlepší slabinu filmu považuju hudbu, která z většiny emotivních scén dělá naprostou telenovelu, tento fakt srážel Andílka v mém podvědomí k lacinosti mnohem víc než menší rozpočet filmu. Naštěstí hudba nehrála všude a tak třeba scéna v sadu s Mirkem Vladykou, ale i některé další scény jsou velmi dobré. Nejvydařenější složkou filmu je casting, tedy když nepočítám Adama Mišíka, to je opravdu záser roku. Bohu dík hlavní roli tam nemá Adam nýbrž Anna Kadeřábková a to je pro změnu největší překvapení roku, skvělý herecký výkon, když měla být na facku, byla na facku, když měla být fajn, byla fajn. Její herecký projev táhne film směrem nahoru. Andílek má v sobě příjemnou venkovní atmosféru, která na rozdíl od české filmové publicistiky rozhodně není tuzemským dnem. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Ze začátku nebyl úplně nejhorší a docela jsem se i zasmála, ale potom mě film začal nudit. Výběr herců se moc nepovedl. Anna kadeřávková na mě pořád působila jako hrozná amatérka a to mi kazilo celkový dojem z filmu. A výběr jejího kluka taky nebyl úplně to pravý. Oba mi k sobě vůbec neseděli. Jak už jsem tu několikrát psala, tak co čekat od českýho filmu, že jo? ... 35%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)

Reklama

Reklama