Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No... i když jsem při tomto "pokusu" o ultra moderní řachandu vybalovala kufry z dovolené, skoro všechno jsem pochytila. Bohužel. Se zaujetím jsem pak sledovala především titulky, abych se dozvěděla, kdo je za tím skvělým a veskrze vtipným scénářem. Překvapili: dokonce čtyři jména; tak snad mají dohromady IQ aspoň do stovky. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Ze začátku nebyl úplně nejhorší a docela jsem se i zasmála, ale potom mě film začal nudit. Výběr herců se moc nepovedl. Anna kadeřávková na mě pořád působila jako hrozná amatérka a to mi kazilo celkový dojem z filmu. A výběr jejího kluka taky nebyl úplně to pravý. Oba mi k sobě vůbec neseděli. Jak už jsem tu několikrát psala, tak co čekat od českýho filmu, že jo? ... 35%. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem někde zaregistroval kousek a jako rozmazlená Anna Kadeřávková mě zaujala. Hned se jelo na vesnici, to byl jeden z plusů, chování lidí na vesnici a všechno kolem + nezapadající hvězdička. Zahrála to až na hranu, tak jak se asi chtělo, o to víc mrzí, že lusknutím prstu, se zkrotila a otočila. Ano pravděpodobně tam byl nějakej průběh, třeba i rok, ale ty zásadní momenty jsme neviděli. A proto to ve výsledku vyzní strašně hloupě. Pasáže kolem rozdělení vesnice? Úplně mimo mísu, zbytečně. Adam Mišík, toho kluka tak strašně nemusím, sice tu dostal tak 6 minut, ale pokaždý mě iritoval. Těžko říct jestli cílovka byla teenageři ze soc. sítí nebo fanoušci kameňáků a babovřesk. Námět ok, zpracování nula. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Oslava vesnice a jejích normálních obyvatel? Varování před virtuální realitou? Tepání maloměšťáctví a balíkovství? Mimořádně otravná, naprosto nepoužitelná, zcela umělá městská fiflenka - bloggerka "Ví", přijíždí přes svůj odpor nuceně na venkov, který se rozhodne alespoň předělat k obrazu BIO. Sice je totálně zblblá ze sociálních sítí a virtuálních přátel, nic neumí, nikdo se nepozastavuje nad tím, že ve čtrnácti letech se napájí alkoholem, ale hlavně, že má bezpracně balík peněz a internet. Naštěstí normální lidé, žijící na vesnici, ji přesvědčí o tom, že i tady žijí šampónci, kteří umí jezdit na traktůrku, mají u sebe neustále tři kadeřnice, aby držela jejich cool vlna ve vlasech a bílé tričko a košili mají vždy perfektně čisté a nažehlené, protože u pěstování jablek se neušpiníte. Těžko říci, co tímto filmem tvůrci zamýšleli sdělit, nicméně z hlediska obsahového se jedná o naprostou slátaninu, vše je totálně přehnané až pitomé, ale popravdě, bohužel se zakládá na pravdivých faktech o naší mládeži. Pointa příběhu je jasná ještě dříve, než film vůbec začne, když vypnete mozek, občas se i zasmějete. Troufám si tvrdit, že teenageři vidí obsah filmu absolutně jinak, než starší lidé, jako jsem já. Nicméně, oba tábory se mohou i slušně pobavit, když nebudou ve filmu hledat hlubší sdělení, ze kterých tvůrce opravdu nepodezírám. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tohle by podle mě mohla být taková ta klasická letní komedie, kterými by v posledních letech chtěl být Zdeněk Troška. Není to nikterak objevný snímek, není ani třeskutě vtipný (kromě pár trapných momentů, že jo Kateřino Hrachovcová s Puňťou Herčíková) a hlavně se tu konečně začínají objevovat nové tváře nebo alespoň herci, které jsem ve filmu dlouho neviděla (Linda Rybová, Miroslav Vladyka, Vlasta Žehrová nebo Pavel Řezníček). Ano, působí to instantním dojmem (umělé řasy, celý ten plastový svět a najednou prásk přerod ve venkovskou děvčicu) a celé je to dost růžové, naivní, sluníčkové... Ale ve svém žánru to zkrátka není špatné a snad už se konečně trochu rozhýbou vody českého filmu. PS: Ústřední trojice Řezníček (sexy veterinář), Kadeřávková (sexy poloviční sirotek) a Mišík (sexy sexoň) mi tedy nesedla. Zachraňuje to právě postava Lindy Rybové a pak, a to mě samotnou dost překvapilo, Petra Černocká. Zkrátka takové ty normálnější a možná i potkatelné postavy. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama