Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nekonvenční dramedie o snech, rodině, odcizení, ideálech, vztazích, krizích, osudech, životních křižovatkách a blabalblablablablabla. Přiznám se, že mne to nebavilo…ani té Meryl Streep jsem to nevěřil. Uměla natahovaná spíš ženská záležitost, kde se šablona střídá se šablonou až do „nečekaného“ závěrečného happy endu. Vítězem tohoto klání se paradoxně stává rockový hudební doprovod. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se většina lidí podívá asi hlavně kvůli Meryl Streep. A udělají dobře, protože jejich oblíbená herečka je pravděpodobně potěší. Bohužel zbytek je jedna velká nuda, a pokud budete čekat něco navíc než jen vaši oblíbenou Merryl, tak to máte smůlu. A nezachrání to ani rockové písně. Koukat na to znova, by bylo doslova mučení. ()

Reklama

AddieWilimes 

všechny recenze uživatele

Meryl Streep je můj oblíbený robot, který zahraje cokoliv. Ale když je film ze své podstaty nedotažený, sama bohužel nic nezmůže. Nejsem si úplně jistá, o čem měl snímek být. Pokud o rodině, měl jí být místo písniček přidělen větší prostor. Kde bylo to slíbené drama? Všechno se po tolika letech téměř vyřešilo během pár dní jako lusknutím prstů. A když se zdálo, že se něco rýsuje (kontaktní scéna s ex-manželem), opět vše utichlo. Škoda. Pokud ale film měl být o kapele (protože mi to obsahově tak víc připadalo), měli dostat prostor ve filmu i ostatní členové (místo figurující dvojice). Streep sice ve svém věku vypadala sexy, ale pouhé pozorování její energičnosti na pódiu nestačí, zvlášť když vím, co všechno další umí. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně hodně průměrný film. Asi nikdy nedokážu pochopit, že se někdo dokáže takhle zhroutit z rozchodu s mužem. No jo, já vím, jsem obrovská romantička, ehm. No ne. Meryl předvedla dobrý výkon, to je fakt. Kevina Klinea prostě miluju, takže dobrý. "Děti" dost průměrné, nezáživné, nevěřila jsem jim ani nos mezi očima. Skvělé písničky. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

O Meryl se není třeba bavit, to je, jak známo tak kreativní herečka, která zahraje všechno. Dalo se jí proto věřit, že je tou pravověrnou rockerkou, i když tu kytaru držela, jak prase kost. Já jsem si tímto filmem jen potvrdil to, co vím už dávno. Rocková muzika sbližuje lidi a prolamuje ledy, tam kde je třeba. Viděl jsem lepší filmy s Meryl, než je tento o navázání zpřetrhaných rodinných vztahů, ale i tak jsem spokojen a při závěrečné, svatební scéně jsem byl na měkko. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Kromě skladeb, které hrají a zpívají jednoliví členové hereckého obsazení, zazněla ve filmu také hudba skupiny Electric Light Orchestra a také zpěváka Henryho Gummera, syna Meryl Streep. (jezurka42)
  • Scenáristka filmu Diablo Cody se objeví v malém cameu jako jedna z tančících žen na svatbě při písni „I Still Haven't Found What I'm Looking For.“ (jezurka42)
  • Kytara, kterou vlastní Greg, skutečně patří jeho představiteli Ricku Springfieldovi. Zpěvák na této kytaře napsal svůj nejznámější hit „Jessie's Girl“. (jezurka42)

Reklama

Reklama