Reklama

Reklama

Bílý dům dobyli a teď si teroristé vezmou ještě větší sousto. Na pohřeb britského premiéra se sjedou lídři celého západního světa a díky bezpečnostním manévrům by Londýn v tu chvíli měl být tím nejbezpečnějším místem na zemi. Místo toho se ale stane smrtící pastí. Překvapivé a drtivé útoky za sebou zanechají světové vůdce v pozicích mrtvol, výbuchy šíří zkázu a monumenty anglické metropole jsou v plamenech. Londýn a západní svět se během chvíle ocitnou na kolenou. Hrozivé situaci a budoucnosti v totálním chaosu se znovu postaví Gerard Butler po boku s britským agentem. Záchrana nespočívá v předvídatelných vojenských manévrech, ale v poctivé ruční práci. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Čo ja viem. Ako film je úplná pecka, lebo si to myslim JA. To je to najdôležitejšie. Ale komerčný úspech hovorí o tom, že asi nebudem jediný. A 86% na csfd tiež o niečom vypovedá. Plus moji bľúbenci na csfd prevažne pozitívny. Všetci moji kamráti mimo csfd okrem jednej hispterskej osoby boli nadšení. Takže mi tu skôr prídeš ako Marťan, čo je mimo a nie individualita. Keby si radšej priznal, že si to vôbec nepochopil. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Já to teda tak jasný nemám. Krom Ouwena mám i dalšího oblíbence s 1* jednoho se 2* a dva se 3* Nezlob se tohle kategorizování mi vadí : Jako ve stylu, že tohle byla pecka pro mě i pro všechny známý a z toho jeden chodí ještě do školy, druhej je čerstvě dospělej, třetímu je 25, další dva jsou v mém věku, dalšímu je 40 a další má před důchodem a všem se to líbilo, tak je chyba na tvé straně :-))) heh tenhle argument mě vždycky rozesměje. Snad ještě existuje kurva nějaká individualita ne? všichni nemusí kývat jak slepý ovce... Já vím dnes se tomu říká nevkus a hejtování, já zapomněl :-)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No niečo špatne je s tebou, lebo väčšinu to bavilo. Okrem teba a Ouwena dali všetci moji obľúbenci dobré hodnotenie.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Vidíš, ale já mám ten styl sprostýho a nekorektního humoru rád. Třeba Grimsby bylo ok. Komedie z Rogenem a Francem supr, South Park supr, Méďa 1,2 supr Kick ass supr, ale pool je o ničem ani jediná vtipná hláška která by mě pobavila tam není. Já mám tenhle styl hodně rád, takže je něco špatně na tom filmu. Sám jsem zvědavej co řekneš až to uvidíš :-)

na příspěvěk reagoval ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Waco, Ouwen. No tak vam asi styl Poolovho humoru nesadol a to je cela veda. Kazdemu sa ten typ humoru nemôze zavdacit.

Som zvedavy ako sadne mne. Ale verim, ze budem spokojny, ked sa bavil dokonca aj vegetol. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

To jsou kecy :-) Já starší jsem a mám pocit, že právě protože mám ještě nějaký zdravý rozum a něco nakoukáno, tak musím tuhle sračku odvrhnout, že se to líbí širokým masám to nic neznamená snad jenom, že nevkus vládne :-)))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

sorry, ale pokud myslíš přehnaně sestříhanou bitku v autě jako v pohodě s divnou kamerou, tak já si pod kvalitní akcí představuji dost něco jiného. a já nehejtuju vše co je in. takovej kapitán amerika se mi líbil, nebo ant-man.

 

ale nedávám filmu o ničem vysoká hodnocení. ff7 mělo scénář fakt trapnej bez jediné logiky. a Pool měl režii úplně nudnou, ale radši to fakt nechme bejt.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak neviem si to inak vysvetliť. Ja som sa zasmial aspoň 20x. Keď to tebe neprišlo smiešne tak si to asi nepochopil. Vôbec si nepochopil postavu. Nepochopil si o čo ide. Podľa mňa charakter Deadpoola vystihli super. Proste típek ktorému sa huba nezavrie. Keby stále nemlel a neprovokoval okolie tak by to ani nebol Deadpool a celý film môžu zabaliť. A aj akcia má svoje momenty. Gina vs. železný típek. Scéna v aute tiež super. Ani bitka Skrein a Raynolds na streche nebola zlá. Samozrejme že niektoré časti boli digitálne. Ako inak by si to chcel natočiť? A ani príbeh nie je úplne o ničom. Jeho vzťah k frajerke alebo rivalita so Skreinom sú dobre spravné. Super je aj ten jeho kamoš/barman. Nie je to scénar a réžia hodná oskara. Ale rozhodne to nie sú iba kecy. A Deadpool nie je žiaden blockbuster. Mal menší budget ako London Has Fallen. A jedna vec je stádovitosť. Druhá je silená anti-stádovitosť za každú cenu mi prijde ešte horšia. Hejtovať všetko len preto, že je to úspešné a kormečné je blbosť. Mne je jedno, či film miluje miliarda ľudí alebo pár sklaných. Som schopný dať 5* hviezdičiek komerčným filmom ako FF7, Matrix alebo Avatar, rovnako ako nedoceneným klenotom ako The Onion movie, Sabotage alebo Elysium.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Yoshitsune

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Nebudu do třiceti let čekat, abych se tobě mohl zavděčit a dokázat ti, že máš pravdu :-) mojí kamarádku film unavil a znechucená odešla z kina. cituji "mne film otravoval svojí nepřirozeností"

kamarádovi to přišlo úplně nudný a nezajímavý. Ten mi na naší debatu napsal, že je zbytečné tohle řešit.. a jinak jsem si zvykl, že lidi jsou stádovité. Na Poolovi jsem nenašel nic inovačního. A pokud ti napíšu že film je postaven jen na blbejch kecech (to je fakt) a že akce je digitální (to je fakt) a že příběh je o dvojité pomstě (pomsta za znetvoření a únos milované ženušky je fakt) tak na co se mám dívat???

 

A prej že jsem nedospěl.. :-D hele tak jinak. Pokud film nabídne málo humoru a každá hláška bude vychytaná, přijde mi to vtipnější než mlet v neustálým kuse.

 

South park je na tom podobně, fekální nadávky a tak... a bavím se skvěle. Tak mi neříkej že na to nemám věk, kterej s tim nemá nic společnýho. Znám plno dospělejch, co se chovaj jak děcka.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak to čo píšeš sú blbosti, to sa nedá rozumne argumentovať. Jediný komu sa film nepáči sú ty Waco, puritáni, mníšky a hisptery čo pozerajú iba dokumenty o hlade v Zimbabwe a festivalové psychologické filmy o dievčine, ktorá sa vyrovnáva s tým, že má dva čuráky. Všetci moji kamaráti čo majú nad 27 rokov sa výborne bavili. 95% ľudí v kine bolo vo veku 25-35. A kinosála sa bavila. Waco nemá vkus a ty si proste na taký film nedorástol. Pusti si ho keď budeš ma 30 a potom mi napíš či si zmenil názor.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Yoshitsune, Wacoslav1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

:D :D super argument ti povím :-)

tak ještě jednou. mne nebaví čumět hodinu a půl na film, ve kterém JDE JENOM O NADÁVKY a zbytek filmu je vyloženej odpad a nic víc to nenabídne. Já se po půlce toho úplně přejedl, unavilo mne to.

na příspěvěk reagoval ywo666

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Pool nemá hlášky. Pokud bych hodinu v kuse mlel jakékoliv kecy a zakončil to fekální sračkou, melu hlášky?

 

A jinak, Raid nesází jen na bitky :-DD

 

Je to depresivní nálož, ze které není úniku. Nabízí inovační choreografii bitek, a skvělou práci jediného člověka, co si napsal scénář, dohlížel na režii a mohl bych pokračovat.. před každou akční scénou se nachází situace, které diváka škvaří v napětí. Hudba podporuje absolutně každý úder, přestřelky obsahují několik originálních momentů. Záporáci jsou odpad a nemaj slitování s nikym.

Motivace postav jsou pevně dané. Práce se střihem a úhly s kamerou jsou nápadité. Raid je akční survival, horor, deprese, ze které není úniku s precizní režií a skvěle napumpovanou muzikou. Pokud jsi tohle TY nepostřehl, to je tvůj problém.

 

Pool nabízí průměrnou režii, plochej scénář, nudný postavy, klišé příběh, ve kterym jde o dvojtou pomstu, digitální akci, a jediný co nabídne je nonstop fekálních keců. :-) ;-)

 

Jako donutit Cartmana ze south parku mlet hodinu v kuse nadávky a nemít to pointu. Jenže SP maj smysl, hlavu a patu a pointu, není to jen prázdné mletí. Pool je prázdné mletí. Za každou cenu to tam narvat.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Každý film na niečo vsádza. Deadpool na hlášky a sprosťárny. To je ako keby si napísal, že Raid je pičovina lebo vsádza iba na bitky a ostatné je priemerné.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Jde o ten přístup. Já nemyslim tim humorem, ale tim pojetím.

FF7 sází na přehnanou akci, ale sterilní režie, nesmyslnej scénář, typicky americké.

Deadpool sází na mnoho keců, ale ušmudlanej vizuál, nudná akce, o ničem scénář, typickej americkej film, kterej je nejvíce uznávanej, přitom jsem tam nenašel jedinou invenci. Prostě ostatní aspekty toho filmu jsou naprosto průměrný i s faktem, že Pool má bejt o kecech. Ale mne to přišlo vtipný v jediným momentu. A jinak film nemá čim zaujmout, po polovině jsem se toho přejedl. Prostě je film postaven na NĚČEM a zbytek nefunguje.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Hoď mi tip na nejakú podobnú typickú Americkú sračku. Mňa podobný film nenapadá. Možno trochu Kick ass, ale aj ten je úplne iný. Každopádne ak je to pre teba "typické" musel si potom vidieť kopec podobných filmov. Sem s nimi.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

já mám rád maso asi jako každý normální člověk, ale nemám........né, já nenávidím ty co týrají zvířata, co nenávidím, já bych je zabil, sou prostě zvířata určená ke konzumaci, slepice, prasata (i když sou chytrá) krávy a podobný a pak sou zvířat domácí, domácí zvířata se nejedí, nejsme v Severní Korei, takže s tímhle na mně hodně opatrně, na tohle sem háklivý, jak někdo ubližuje psovy nebo koni, tak jdu po něm a zlomím ho,

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

01.11.2016

Tři roky staré akční béčko Pád Bílého domu vydělalo 161 milionů dolarů a jeho letošní pokračování Pád Londýna rovnou 195 milionů dolarů. Co to znamená? Že teroristé nenechají Mikea Banninga na pokoji… (více)

Reklama

Reklama