Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jednoducho paráda. Asterix s Obelixom v najlepšej forme na záchrannej výprave za Falbalou obcestujú pol sveta a veľa ľudí pritom príde k úrazu. Priznávam, že filmy o Asterixovi originalitou nehýria, ale zato sú úžasne vtipné a roztomilé. V tomto diely mi vadil len trochu odfláknutý záver, inak si zaslúži absolutórium. 9/10 ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tento díl Asterixe mě pobavil zatím nejvíc. Je totiž opravdu vtipný. Pro mne je to další důkaz, že dobrému kreslenému filmu nesahá digitální film ani po kontníky. Všechny figurky jsou zde nádherně rozanimovány, opravdová pastva pro oči. Nemůžu taky nezmínit, že tento díl je jako jediný opatřen důstojným českým dabingem. Stará zlatá česká dabingová škola. To v Asterixovi v Británii je vidět, jak dokáže odfláklý dabing zprznit celý film. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Milí hošové..." Asterix s Obelixem uvádějí v praxi systém drobných "laskovostí" v jejich druhém nejlepším filmovém dobrodružství, tentokráte v hybridu vzniklém na motivy hned několika komiksových dílů. Sice je to stále oproti předlohám poněkud infantilnějšího rázu, ale v dětství to byl spolu s nepřekonatelnou Velkou sýrovou loupeží můj nejoblíbenější animák, takže zde jdou všechny výtky stranou. Ovšem s radostí musím dodat, že ono bych jich stejně mnoho nebylo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ale no jo, no... už jsem se nějak nedovedl dost oprostit od svého dospělého a vnímal jsem to asi dost normálníma (a trochu snad i kritickýma) očima... samozřejmě se tu a tam vyskytne univerzálně humorná scéna, ale většina z nich sází na fackovací vtipy a la šimon a matouš... být mi o dvacet míň, asi jsem z toho odvařenej, ale dnes se mi hlavně sbíhaly sliny na ty odvařený divočáky. 60% ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ze všech dílů můj nejoblíbenější. Příběhově nejepičtější i nejzábavnější podívaná s krásně zpívající a i v komiksu sexy vypadající Falbalou :-) Třeba takový úsek na stráži přímo miluju:"Si tady nový?!?...Tak si zapiš za uši, že na Galy nebudeš nikdy útočit, rozumíš, debile jeden zelenej??"...Ze všech galských vesnic je tahle ta nejnebezpečnějších, nikdy tam nelez kreténe!..." :-) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy v kasárnách svolají všechny k jídlu, mrskne kuchař talířem přes celý stůl až k Idefixovi. Na zem talíř dopadne poloprázdný. Když do něj pes kopne a vyšle ho k Asterixovi, je opět plný. (Ozzy88)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)
  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)

Reklama

Reklama