Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I z těžkého života, se dá udělat ještě těžší... Film s Martinem Dejdarem a Jiřím Lábusem v hlavních rolích vypráví o vztahu mentálně postiženého strýce (J. Lábus) se svým synovcem (M. Dejdar), které osud svede v jedné chvíli dohromady, aby postupně mezi nimi vzniklo pouto, které je prezentací síly a „moci“ přátelství. To je posléze vystaveno zkoušce ze strany těch, kteří se je snaží z různých důvodů od sebe rozdělit. Snímek je mj. i konfrontací dvou hlavních, charakterově bezelstných protagonistů s těmi, kteří svou bezelstnost dávno ztratili a řídí se převážně tím, co jim může přinést prospěch, a to často za jakoukoliv cenu. (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Magnuska mám rád a opět mu nelze upřít dobrý námět. A jako vždy, u toho to končí. Scénář je příšerný a asi aby film stál minimum peněz, trvá necelou hodinu a půl a na spoustě scén je znát, že měly potenciál někam gradovat (hlavně v závěru a nebo scény s Magnuskem). Podobně je na tom herecké obsazení. Občas Lábus i Dejdar do svých rolí zapadli, ale většinou jsou totálně mimo. Hlavně, když se takový Dejdar snaží hrát něco, co mu není vlastní. Komický pohled. U Lábusova retarda je to ještě horší. Na vině ale nejspíš bude nízký rozpočet a určitě časté hlášení režiséra "dobrý, docela se to povedlo, jedem další scénu". V Magnuskových filmech často hrají staří vysloužilí herci, kteří s euž ve filmech mco neobjevují. Opět tu má ansábl parádní. Ale padesátiletá běhna hraje pětatřicítku? Dejdar tu má mít také čtyřicet let. No. Zase to vypadá strašně spěšně. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

V jiných tvůrčích rukou by skvělý výkon Jirky Lábuse měl možná smysl, takhle sledujeme jen klasicky přehnanou a nepovedenou Magnuskovinu a opět i samotného Tomáška, jenž se nám už skoro nevejde do záběru, hrajícího si na filmovém pískovišti zase s vypučenými bábovičkami. Ovšem, když dva dělají totéž, není to totéž. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem k filmu přistupoval s velikým despektem, neboť pojem Tomáš Magnusek mluví za vše. Ale světe div se, tohle vůbec nebyl špatný film! Magnusek si dal asi hodně záležet a k natáčení přistupoval s odhodláním kvalitně natočit konečně něco, co by odpovídalo nějakému sdělení, bez amatérského feelingu. Ve snímku se obsadil i do role starosty a zahrál dobře! Oproti Bastardům a Jedlíkům to je jako nebe a dudy! Jak nemusím Martina Dejdara, tak tady byl civilní a přesvědčivý. Jiří Lábus v roli retardovaného strýce taky. Moje milovaná Adelheid, Emma Černá byla asi ze všech nejlepší. Potěšila i role dřívější krasavice Evy Vejmělkové. Hudba velice příjemně dokreslovala. Zkrátka a dobře : žádné převratné dílo a rozhodně ne komedie, ale příjemný a koukatelný film a pro mě překvapení, že Tomáš Magnusek šel do sebe. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Stokrát radši cokoliv od Magnuska, než od těch Slámů, Vejdělků a podobné sebranky. Nechápu, co sem chodí za idioty, že hodnotí Magnuskův zjev a dávají tomu odpad. To vy čůráci musíte takovou Růžičkovou nenávidět k smrti. I kdyby natočil Vykoupení z věznice Shawshank, tak to nasbírá 30 %, protože Magnusek, ,.....magoři. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, už je to tady zase….Tomáš „svíčková s dvaceti“ Magnusek dává k dobru (nebo spíše ke zlu) další ze svých poselství budoucím generacím. Už při hodnocení „Oscarového trháku“ Modelky s.r.o. (r.2014) jsem se zmínil, že nepatří ke skaním odpůrcům tohoto XXXXL brouka Pytlíka…každopádně v tomto případě amatérismus opět zapíjí dožínky ve velkém. „Sorry jako“, jistá podstata se rozhodně nedá upřít, ale pokud se nemýlím Magnuskovo sdělení má mít formu celovečerního filmu…..no a filmařina rozhodně vypadá jinak. PS: Pane Dejdar, kdyby vám nezbyl ten Bart, tak to fakt můžete jít zabalit. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Ještě před premiérou promítal Tomáš Magnusek nedokončenou verzi filmu hostům a návštěvníkům svého penzionu a muzea Viktorka, aby získal ohlasy a dojmy diváků. (Jantar2)
  • Film se promítal i v zahraničí, např. v Kalifornii. (tsatsiki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno