Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už originál pro mě nikdy nebyl kdo ví jaká pecka, ale určitý věci v něm aspoň fungovali. Tady funguje jenom starej dobrej Žán kterej je pořád v poho jinak tu máme hlavního hrdinu s charizma uzený makrely a Bautistu kterej je sice fakt hovado, ale to nestačí, páč on je jak bez života, žádný emoce nic v originálu aspoň Qissi házel zlý pohledy a byla tam poznat i rivalita mezi ním a Žánem tady nic. Oni vesměs všichni působí dojmem jenom si to v pohodě odehrát a hlavně se nezranit. Nejvíc to nasere u Giny která to začíná mít těžce na háku a chytá podivný manýry. Film který opravdu v době kdy je tolik starších a lepších arénovek nemá co nabídnout.30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velký a zásadní problém filmu se projeví už na samém začátku - Bautistův Tong Po je vlastně docela sympaťák. Což je dost průser. Jinak to je hrozný čajíček, podivně ospalý a uondaný až na tři světlé body - JCVD krade hlavnímu hrdinovi i všem ostatním film pro sebe, sorry, ale fandíte prostě Tong Poovi, předtitulkový vtípek s legendárním tanečkem. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Koukám většina zatím nespokojená a já nechápu proč. Jasan Bautista není zrovna thajec, takže Tong Po s kulatýma očima může někomu vadit a mohli mu dát trochu jinej look, ale jak tu může někdo psát, že neumí Muay Thai? Safra vždyť Muay Thai trénuje už nějakej ten pátek a ovládá ho. Netvrdím, že na špičkové úrovni ale to ani Michel Qissi. Do filmu to rozhodně ale stačilo tehdy a stačí to i teď. Hlavní hrdina možná vypadá pro někoho až moc šampónsky, ale řezat se určitě umí, JCVD jako učitel absolutně v pohodě a příznivce MMA musí potěšit účast takových jmen jako GSP, Cain Velasquez a Fabricio Werdum, Gina Carano je třešní na dortu, ale nechápu proč jí dali roli, kde nepředvede ani Ň ze svého umění. Akce je ve filmu dost, bitky jsou koukatelné, přehledné a závěrečný boj na život a na smrt pěkně dlouhej, žádná pětiminutovka. To že film vesměs kopíruje originál s tím se snad počítalo, ne? Za mě spokojenost, těším se na další díl a potěšilo mě cameo Qissiho, který ve vězení prohodí na JCVD - Hej, ty mě nepoznáváš? No, kdo z Vás Tong Poa poznal? :-) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání na poli béčkových filmů vůbec a to totálně, vedlo toho vypadá Hard Target 2 jako nejlepší akční film vůbec. A přitom film má všechno, nebo se aspoň tak tváří, výborné lokace, takže bitky/příběh se vždycky odehrává na zajímavým místě a fakt se mi líbili. I na tom soundtracku si dal někdo záležet, mají hezký šmrnc a hodí se k zemi kde se odehrává příběh. I ten příběh, je kupodivu docela hezky vyprávěn a slušně utíká. Herci podávají výborné výkony, berte v potaz, že je to akční výplach, takže jejich role dobří vs zlý, sou zahraní na jedničku. A jak tak koukám, teď je zvykem obsadit nějakého herce/herečku kteří se umějí rvát, a obsadit takového člověka do role, kde stojí a čumí, ano narážím na Gina Carano. Je to zase tak nevyužitý potenciál, tak hrozně moc promarněný, Carano je zde v podstatě spíš obětí únosců a hraje takový ten typ holky, co se nechá unést a brečí, že ti zlý a ošklivý pánové ji unesli a úchylně na ni civí. A já se tak hrozně moc těšil, hrozně moc, přímo nepředstavitelně, ale film je zabit akcí, ano tím čím tenhle film má vynikat, je pohřben. Jako na bitky se hezky kouká a některé sou i docela povedené, bitka ve městě, bitka v baru, plácaná s Bautistem. A i sám Bautista ve filmu vypadá jako zvíře, hora svalů, co přetéká agresí a i dokonce zahýbe kozama, to bylo asi pozdrav divákům. Však byť tak vypadá, vůbec se tak nechová, stojí, nemluví, nemrká a pak odejde, je to spíš takový panák. Ale byť se na bitky kouká sebe líp, tak v nich neni cítit zuřivost a divokost, tedy tyhle bitky sou spíš jako taneční kreakce, ze soutěže "Když hvězdy tančí" totální opruz a nuda !!! Neni v nich cítit ta rivalita a to že si dva bojovníci chtějí rozbít hubu. Jak je jenom tohle možné ?? Hlavní hrdina místo toho aby surově a totálně bezohledně, ztřískal všechny záporáky na place, tak tam dělá roznožky, piruety a break dance, hip hop pyčo, joo joo gangsta, už jen chybělo že se chytne za rozkrok a vytáhne si ho až k bradě. Největší zklamání, nejen v tomhle roce, ale i na poli akčních filmů. Všechna naděje tak směřuje k filmu Boyka: Undisputed IV, to je poslední film, který tohle všechno může zachránit, ten film je poslední nadějí. PS : titulky ani nebyli zapotřebí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky remake, ktory vykrada original, ale v ovela horsom prevedeni. Najsmutnejsie je, ze vôbec nefunguju postavy. Su vam ukradnute a nevyvolaju vo vas ziadne emocie. Problem nie je v hercoch, ale scenar im nedava sceny v ktorych by sa mohli prejavit. Moussimu zabiju brata, ale nemate pocit, ze by trpel, zaporak je namakane hovädo, ale nepredvedie nic diabolske, Van Damme nema ziadne mentorske kecy a na dalsie postavy si uz ani nespominam. Dej je tiez podany dost zvlastne. Aj ked ma tu najobohranejsiu zapletku, ktoru pozna aj clovek, ktory original nevidel, tak je podany na preskacku, takze sa snazia vzbudit napätie z toho, ze akoze na zaciatku netusime, co asi tak môze chciet Sloane od Tong Poa. Nad tym som neveriacky krutil hlavou. To akoze myslia vazne? Celkovo ma film dost rychle tempo. Jak keby si uvedomovali, ze to po dejovej stranke vôbec nefunguje, tak to zostrihali na absolutne minimum, ktore este akotak dava zmysel. A WTF sceny ked v jednej chvili Van Damme nechce ani za svet Moussiho trenovat a za chvilu nadsene suhlasi vyriesili tak, ze Van Damma evidentne predabovali. No ale podme k tomu najdôlezitejsiemu. Bitky. Je ich tu podstatne viac ako v originale. Ale väcsina z nich dopadla mizerne. Su strihane cez osu, takze prehladnost tym dost utrpela. Kazdy uder musi obsahovat aspon 3 strihy. Co je skoda, lebo choreografia Larnella Stovalla je slusna a aj borci nie su ziadne nemehla. Par bitiek je nastastie natocenych prehladne, ale v nich zase vidno, ze sa Moussi dost kroti a je pomaly, aby nikoho nezranil. Finale je uplne na hovno a Bautista okrem vypracovanych svalov nic nepredvedie. Znova. Najviac ma rozosmiala scena, ked si namocia ruky do medu a gumovych macikov. Strasne sa mi pacil taky modry, ktory vyzeral jak Smoula. Ale asi to malo byt akoze sklo. Take pekne pestrofarebne. Gina Carano tu je znova za herecku a vôbec sa nebije. Hrat fakt nevie a s jej krasou to ide dolu vodou. Darren Shahlavi tu ma jednu bitku a vyzera jak keby mal kazdu chvilu zomriet. R.I.P. Ale spät k tym vydarenym bitkam. Najlepsia je hromadna bitka Moussiho, kde skace na slonoch jak Tony Jaa. A potom je tu este jedna prehladna bitka v ktorej dostane Moussi na prdel (predvedie tu napriklad pôsobive salto dozadu) a dokonci ju za neho Van Damme. Van Damme na to stale ma. Ako mentor tu bohuzial nema co hrat a aj to malo dialogov skoro cele predabovali, ale kondicku ma stale skvelu a par slusnych chvatov predvedie v treningu s Moussim a v bitke s Georges St-Pierrrom. Evidentne sa stale snazi jak udrzovat, tak aj nieco predviest. Prajem mu, aby mal serial Van Johnson uspech a vznikli dalsie diely. Zasluzi si to a na tuto seriu nech sa vyserie. Takze vysledok je nezazivny film s par solidnymi bitkami, ktore nedojebali strihom a peknymi lokaciami. Ked si predstavim, co by za 17 mega natocil Florentine, tak mi je smutno. 3/10. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama