Reklama

Reklama

Sedm dní v pekle

(TV film)
  • USA 7 Days in Hell
Trailer

VOD (1)

Tato neobvyklá komedie v dokumentárním stylu paroduje životy dvou profesionálních tenistů, nesmiřitelných rivalů (Andy Samberg a Kit Harington) před jejich klíčovým soubojem - nejdelším wimbledonským tenisovým zápasem, který trval 7 dní. Tento komediální speciál uvádí známé televizní osobnosti Andyho Samberga a Kita Haringtona v neobvyklé parodii plné slavných hvězd, jejíž děj se odehrává v prostředí vrcholového tenisu. Premiérově uváděný v jednom nejvýznamějších víkendů tenisové sezóny - v průběhu finále Wimbledonu - "Sedm dní v pekle" nabízí neuctivý, potměšile seriózní pohled na dvojici fiktivních hráčů z nepříliš vzdálené minulosti, kteří sehráli zápas tenisových zápasů: sedmidenní pětisetový wimbledonský maratón, který z těch dvou vyždímal doslova všechno. Vedle vrcholů (a propadů) onoho zápasu přináší "Sedm dní v pekle" také dokumentární pohled na životy a kariéry dotyčných soupeřů: Aaron Williams (Samberg) je věčný nespokojenec, jehož chování v nejlepší náladě trumfne chování Johna McEnroea v té nejhorší (McEnroe hraje ve filmu sám sebe) a Charles Poole (Harington) je tupý génius, který na svých bedrech nese tíži anglické touhy po wimbledonském vítězství. Pozadí příběhu těchto falešných superhvězd humorně dokresluje přehlídka slavných osobností v rolích fiktivních postav nebo lehce ironických verzí jich samotných. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

rekkky 

všechny recenze uživatele

7 Days of hell is trying to create its own unique face, but this bizzare style of humor does not appear as branch, which could possibly stand on its own foots. Some of the references are rather stupid then funny, but the jokes are driven straight ahead. Of course there are moments, which are hillarious and laughable, so all of those ridiculous gags about traditional events, rules, traditions or habits has their quality. Anyway, hopefully this type of comedy won’t be any cult or precedent for other similair pseudocument. On the other hand, making fun of everybody else including myself always have potential. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem si myslel že je to opravdový sportovní dokument o nejdelším tenisovým zápasu historie. Přišlo mi pak prapodivné, proč se z toho snaží dělat "jakože" nějakou parodii, no a moji hlavy kriplovité došlo, že je to parodie. Fakt, co se člověk přes svátky nenažere. Schválně jak to dopadne po deseti chlebíčků, 3 škopků slivovice a jednoho vypraženýho mývala.. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Scénka so zjavením Davida Copperfielda naozaj výdatne potrápila moju bránicu a už teraz by som ju zaradil do zlatého fondu paródií. Zvyšok však až taký pôsobivý nie je, i keď pár vtipných nápadov sa tvorcom nedá uprieť. Rozcvička pred hlavnou šou, ktorá prišla od tých istých tvorcov o 2 roky neskôr. Lepšie 3*. 65% ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Koho by napadlo, že sport, který hned po golfu a ženské házené považuji za nejnudnější výmysl lidské mysli, bude natočen tak zábavně, že si u toho ani nebudu mít chuť sáhnout na život. Nikdy jsem nepochopil, co lidi baví na tom, neustále sekat hlavou zleva doprava po vteřinových intervalech a ještě k tomu poslouchat unylé hekání mužích žen a...no, mužů. Jestli jsem tenis do teď považoval za hru snobů a pracháčů, tak ode dneška ho považuji za tu nejvíc kůl věc na světě, protože jestli právě tahle hra dokáže tímto způsobem rozvášnit i starou Bětku, pak zřejmě stojí za to. Když nic jinýho, byl to nejspektakulárnější tenisový mač, co jsem viděl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

K něčemu takovému se toho snad nedá moc napsat. Dlouho si nepamatuji, kdy jsem se takhle nasmál. 40 minut má divák napíchnutou žílu, kam mu proudí koňská dávka humoru. Často tento pseudo dokument poskakuje na samé hraně mezi humorem a trapností, ale tvůrci jsou takoví mistři, že tuhle hranici dokonale odhadli a za celou dobu jsem neviděl jedinou pasáž, kdy by tohle inteligentní veledílo sklouzlo k trapnosti. Žasnu, kolik známých osobností se podařilo ke krátkému výstupu přesvědčit a hlavně mě potěšilo, že se tihle lidé nezdráhali udělat si prdel sami ze sebe. Dokonalé shrnutí tenis během 40 minut. [90 %] ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Andy Samberg (Aaron Williams) jako kluk sice tenis hrál, ale kvůli přípravě na roli netrénoval ani jednou. Kit Harington (Charles Poole)si dopřál jen jednu lekci, a to den před začátkem natáčení. (Nine)
  • Film bol inšpirovaný maratónskym mužským zápasom Isner – Mahut na Majstrovstvách Wimbledonu v roku 2010, ktorý je najdlhším tenisovým zápasom v histórii. Celkovo zápas trval 11 hodín, 5 minút. (Arsenal83)
  • Film popisující sedmidenní tenisový zápas byl natočen za pouhé 3 dny. (Nine)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno