Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý potenciál do budoucna, kdy by se látka mohla začít brát trochu vážně a ne jen na regály videopůjčoven. Tentokrát směska nadšení a zároveň smutku. Nadšení pro skvostné herecké obsazení, které jede full throttle ve svých rolích a solidní akci s kvalitní porcí krve. Costner si zaslouží uznání ještě extra, protože si tu dělá zálusk na zrození nového akčního hrdiny. Zmateného, vulgárního a nepředvídatelného, který nemá emoce a hodnoty. Kevin si to užíval vskutku znamenitě a chci ho vidět i v pokračování. Smutek pak z šablonovitého scénáře a tristní gradace. Potažmo ještě z kopírování zajímavých trademarků ze scénáristicky přínosných filmů z předešlých několika let (především Self/less), leč bohužel kopírování značně neomalené/nešikovné. Zatím béčko, nicméně dejte to Hillcoatovi a ten to vykropí tak, že budeme chtít trilogii. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak ty do mě, já do tebe hůř." Tak do tebe, Jericho, já rozhodně nepůjdu. Nemám totiž v úmyslu nechat se rozkrájet na kousky a pak posloužit jako něčí potrava. A přesně tohle psychopatický magor Jericho dělá a já jsem byl jako divák velmi spokojen s jeho násilným řešením jakéhokoli problému. Jenže pak se mu to v hlavě pomíchalo, pod vlivem implantovaných vzpomínek si začal hrát na taťku a to už nebyla taková zábava. Sice jsem mu pořád fandil, dodával jsem mu munici a pozůstalým jsem posílal plány únikových tras, ale Jerichovo kouzlo zkrátka trošku vyčpělo ve chvíli, kdy začal chápat rozdíl mezi dobrem a zlem. A taková to mohla být zábava. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem již nedoufal, že by vznikl další pokus o natočení podobných snímků, jako byla Skála, či Tváří v tvář, a hle ono to jde i dnes. Gary super, Tommyho si pravda člověk moc neužije, ale na druhou stranu už má také svůj věk a Ryan na pohodu... No a co se týče Kosti, ten mě opravdu moc bavil, záporák jako poleno. Jednu věc bych ale určitě vytkl, tu jeho figuru na můj vkus příliš polidštili, ten zlom je ve filmu až moc patrný. Jinak velice milé pokoukání. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nočná zábava starého K. Costnera v ukradnutej dodávke ma ozaj dobre pobavila. Nie len táto úvodná veta patrí k nedostatkom tohto filmu, ale k nej sa pridala aj absencia vážnosti a prepracovanosti a hlbšie ponorenie do mysle diváka, takže po výslednom sčítaní je tu len priemerný výsledok. Žiadny z hercov tu nemá náročnú rolu a trhliny v práci režiséra sú nepriehľadnuteľné, pretože mať takých hercov ako Costner či T. Jones a nevyužiť ich potenciál je veľká chyba. Jednoduchý dej bez poriadneho zauzlenia prináša 50% úspešnosť. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

zvláštne, že v tom istom roku vznikli dva dosť podobné filmy. v self/less tarsema singha sa "duša" zomierajúceho milionára bena kingsleyho "nahrala" (naloadovala) do novej schránky – do tela vojaka ryana reynoldsa, v oveľa vydarenejšom criminal sa pamäť agenta ryana reynoldsa nahrala do mozgu zločinca kevina costnera. tam, kde bol self/less prázdny, nudný a nesmierne nezáživný midcult, je criminal celkom šťavnatý, drsný akčňák. samozrejme dokonale "hollywoodsky", tiež čiastočne generický a nie úplne bez typických scenárových klišé ba aj pár nelogickostí, no nevadiacich až tak, ako self/less irituje totálnou odláknutosťou a pre akčné sci-fi nepatričnou "nasládlosťou". z kostnera aspoň tečie krv, má charizmu a o niečo tu ide... ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama