Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (390)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper se snaží v kuchyni se točí jak holub na báni. Sienna Miller je kočka. Alicia Vikander konečně nevyužitá, vlastně je zde zcela zbytečně. Mou pozornost si získal tedy hlavně Daniel Brühl, který hraje pro mě zdaleka nejzajímavější postavu celého filmu. Daniel je prostě borec, který umí. Toho vaření je tady docela hodně a milovníci všech kulinářských pořadů, které běží v televizi vlastně nonstop už od dob kdy vařila Jiřinka Bohdalová si příjdou na své. 60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Len mne sa to zdá, alebo je tých kulinárskych filmov už v posledných rokoch ako húb po daždi (Chef, The Hundred-Foot Journey, Comme un chef, etc.)? Darmo, varenie je proste "in". Čo sa týka filmu, základ skrachovaného kuchára, ktorý bol kedysi na výslní a prepadol sa až na úplné dno, bol dobrý, lenže celý príbeh sa potom upriamuje len na perfekcionistickú snahu vybojovať nejakú hlúpu hviezdičku. Bradley Cooper bol síce skvelý, ale ani to nezachránilo tento film od priemernosti. Proste na ňom nebolo nič výnimočné, aj keď to kajenské korenie bolo znamenité :D Btw. Aj tak stále nechápem tie snobské porcie pre vrabcov, za ktoré človek zaplatí celý majland. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vaří se v časopisech, rádiu, televizi, teď už i v kině; no já se bojím, kdy mně nějaká Dobromila začne kvedlat vařejkou v posteli. I když absolutně netuším, co kdo vidí na těch srandovně narafičených kupičkách vprostřed talíře o průměru autobusového volantu, ze kterých ať mi nikdo netvrdí že se nají, tak musím uznat, že jsem se bavil. Bradley si u mě udělal oko, a tak mu k těm třem Michelinkám přidám čtvrtou, aby taky někam dojel. ()

classic 

všechny recenze uživatele

NEUROTIK - ADAM JONES, je výborným šéfkuchárom, varil v špičkovej francúzskej reštike, ale závislosť na drogách mu podkopali cestu ku kulinárskym výšinám, zmenil pôsobisko, pobudol v Amerike, teraz sa na všetko vykašľal a mieri do Európy, do Londýna, kde si chce otvoriť - exkluzívnu reštauráciu s tým najlepším tímom, na ktorý poriadne nahúka, pokiaľ nebude - extrémne spokojný. Byť špičkovým kuchárom v reštaurácii, to je podľa mňa - „hotová pakáreň” , ten človek, ani nevie, či je... Stres, rýchlosť, pohotovosť, kmitať, stále to jedno a isté, toto povolanie by ma absolútne nebavilo, jestvujú ľudia, ktorí sú v tom viac než dobrí, potom si o sebe myslia, že sú králi sveta... To isté platí i z tejto reštaurácie, kde varí a dominuje - Adam Jones, pohľad do zákulisia, ako to funguje, čo musia ostatní všetko znášať, čo musia všetko stíhať, skrátka, ak nemáš v tíme - výborného kuchára, ak všetci nedržia spolu, tak to potom nemá význam: „Jeden za všetkých, všetci za jedného” , ... ja osobne si viac odnášam - štipľavo - šťavnatý scenár, na mysli mám tie nadávky, ktorými je film presýtený, šialené herectvo - akože všestranne - nadaného - B. Coopera, ktorý sa správa, ako totálny blázon, akože kvalitného režiséra - J. Wellsa, ktorého snímky, sú takmer nestráviteľné, bratov - Weinsteinovcov, ktorých neznášam, zaujímavého a preplneného hereckého obsadenia, ktorí aj tak nič nepredvádzajú, ... ako čokoľvek, čo sa vo filme - NAVARILO, jednoducho - zbytočnosť, ktorú na jedno pozretie - strávim, ale pritom nechcem sa príliš oddávať tomuto filmovému jedlu, ktoré môže po druhýkrát, spôsobiť nemalé žalúdočné ťažkosti. PS : Ale trošku nostalgie - neuškodí pri panoráme Londýna. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

To jsou přesně ty restaurace, kde je na talíři malá mrkvička, malinká rybička, to vše čímsi pokapané atd. a i když to je pro některé zřejmě gastronomický orgasmus, tak při placení tam pak necháte sumu jak za celý barák. Né, tak já to nechci zlehčovat, rozhodně se pustím do něčeho, co vypadá na talíři lahodně a zrovna tak to chutná raději, než do něčeho, co jen vypadá, že by se snad dalo i jíst, nicméně tady jsem očekávala asi ještě něco jiného než lítající talíře, kmitající kuchtíky a kuchtičky a sem tam jen mrk na ten talíř. Bradley hrál skvostně, to v každém případě, Alice a Emma se tam jen mihly. Já si myslím, že tam ten potenciál byl větší a nevyužitý. Za mě slabší průměr......vážně. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Vo filme sa mal objaviť herec Jamie Dornan ako ex - priateľ Heleny (Sienna Miller). Scéna bola aj natočená, ale do finálnej verzie sa nedostala. Režisér John Wells to pre americký magazín Entertainment Weekly odôvodnil tým, že príbeh nikam neposúvala, preto skončila v strižni. I napriek tomu ocenil Dornanov výkon a označil ho za fantastický. (Anetulicek)

Reklama

Reklama