Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, v podání dědy, co si chce za každou cenu, po smrti své manželky, užít zbytek života. Zac Efron, působí jako kormidlo, které řídí tuhle loď, přičemž de Niro, je jejím kapitánem. Konzistence, mezi nimi funguje a provádí diváka, touto šílenější plavbou. Nevidím tu ovšem nic, co by bylo na víc. Pěkně se to zahrálo, pobavil jsem se, v pasážích, které sice byly šílené, nicméně ne překvapivé. Za mě film, který si rád pustím, když se budu nudit, nebo si budu chtít pustit něco, co vím, že mě lehce pobaví a při tom nebudu zklamaný. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Definitivně průměrně, avšak současně překvapivé, jakým způsobem si dvojice DE NIRO a ZAK EFRON vzájemně sedli. Poněkud znervózňující je skutečnost, že DE NIRO mluví jak cigán z východoslovenské pure cigánské osady. Na závěru samotném je překvapující to, že slaďouš ZAK opustí místo s ročním příjmem 200,000 USD, aby bez basketbalového míče a pomády vyrazil kvůli "svůdným očím" potencionální partnerky na roční trip na rybářské bárce. Bez kufru. 64% ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Dosť veľká sračka, ktorú pred odpadom zachraňuje fakt, že film má tempo, energiu a energickí a snaživí sú aj Efron a De Niro. Efron si ma postupne získava, pretože na svojej kariére poctivo maká a zlepšuje sa. De Niro oproti svojim ospalým výkonom z posledných rokov pôsobí osviežene, čo poteší tiež. Bohužiaľ však obaja páni prepožičali svoju snahu a talent vrcholne trápnemu scenáru. Ako im to silené fuckovanie, dildovanie, gayovanie a pod. mohlo na papieri pripadať vtipné netuším - každopádne výsledok sa väčšinou míňa účinkom. Ďalší súkromný problém mám s tým, keď nám partička milionárov, snobov a uhladených smotánkarov rozpráva príbehy o tom ako, že je správne rozhodovať sa srdiečkom a opustiť krásnu sexi ženskú z bohatej rodiny a s vidinou silného finančného zabezpečenia pre alternatívnu milovníčku fotografií čo trávi svoj čas chlastaním a párty. Niekde v jadre je tá filozofia taká pekne romantická, avšak v reálnom živote stopro nevídaná u milionárov z Hollywoodu - preto ma trochu irituje keď mi takíto ľudia podobné príbehy podsúvajú. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč bych se měl koukat na to, jak legendární herec Robert De Niro posuzuje velikost penisu Zaca Efrona, jak mu neustále rve palec do zadku nebo naopak jak mu Aubrey Plaza ocucává nos. De Niro zamlada místo měnění plínek sloužil vlasti, nyní se hodlá po odchodu manželky zchlastat do bezvědomí a poplácávat náctileté zadky. A v jeho „rafinovaném“ plánu se ocitl i jeho vnuk, který má před svatbou. Stokrát viděná story, kdy někdo pochopí, co od dosud jasně nalajnovaného života skutečně chce, je zabalená do přisprostlého balení, které je spíš drastickým trápením než pokusem o bláznivou komedii. Karikatura postaršího pána dá všem lekci, jak se bavit, jak někoho seřezat, jak řadu lidí pozurážet, jaký slovník je třeba používat. Postavy jsou nesmírně ploché (ty ženské obzvlášť), dialogy jsou spíš výkřiky, které chabě posouvají „děj“ kupředu. Snaha zalíbit se za každou cenu mladému publiku je trapná a k uzoufání. Pár gagů se podařilo, ale zbytek je jedno velké plivnutí na De Nirovu kariéru. Ten by měl na hodinu vyhodit agenta.. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejšílenější role Roberta De Nira a nejvíce podprůměrná role Zaca Efrona, který se v posledních letech dostává, alespoň pro mě, na herecké výsluní. A právě kvůli tomu s ním zkouknu sebedivnější komedie i jako je Dirty Grandpa. Stále se to ovšem jevilo jako průměrná komediální slátanina, která nabídla i pěkné pohledy na snové americké pláže plné elánu, dobré nálady a pěkných těl. A když už vás otravuje průběh filmu, hledáte si jakékoli highlighty, i kdybyste se za ně měli trochu stydět. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno