Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už pár týdnů mě Česká televize oblažuje seriálem Grantchester, který mě parádně vrací do anglického maloměsta 50. let. Navíc s perfektním Jamesem Nortonem, který se tu představuje jako bývalý voják, dnes kněz, který se ale jako kněz vůbec nechová a celkově jeho život disponuje celou řadou neřestí. K tomu se samozval do role vyšetřovatele, protože v okolí fiktivního Grantchesteru se vraždí jedna báseň. Zatím tedy po první sérii baví, uvidíme, kam se to posune. ()

sud 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do morku kostí britské s dokonalou atmosférou poválečného venkova, jehož idylu nemilosrdně narušují traumata z války. Farář Sidney je chlap z masa a kostí, zápasící mezi láskou a oddaností Bohu. Policista Geordie je mu oporou i zdravým oponentem. Jindy jakkoli otravné a klišovité postavičky přemoudřelé hospodyně či nešikovného kolegy působí trapně, tentokrát jsem si jejich postavy oblíbil - možná díky skvělým hercům a soudnosti tvůrců. 90%. ()

Reklama

3anitram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkraje jsem úplně nadšená nebyla, ale po třetím dílu mě to příjemně vtáhlo a tři hvězdy by byly málo. Hlavní hrdina je sice krásný, přesto trochu nevýrazný, gay tematika i rasismus nesmí chybět.. ale zpracování a sympatie k hercům plus celkově atmosféra tomu daly kouzlo a čtyři hvězdy si zaslouží. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama