Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 3

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ten film, snad v době, kdy vyšel u někoho z rodiny doma, byl jsem ještě děcko a ten film mě úplně vtáhnul, protože jsem nikdy, takové filmy nesledoval a ani nevyhledával (v té době jsem vlastně, ani nesledoval filmy). Byl jsem úplně z toho mimo jak moc mě to bavilo a jak byl ten film napínavý, teď po tolika letech, musím říct, že nejsem moc nadchnutý, ale už vůbec ne zklamaný a film, jsem si užil, dneska bych neřekl, že to je nějaké převratné, protože už teď mám podobných thrillerů nakoukaných opravdu hodně a ten film nijak nevyčnívá originalitou. Halle Berry je prostě dobrá herečka a v roli nebojácné matky funguje skvěle. Na scénu se sousedem na koci filmu, nikdy nezapomenu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bez vypnutého mozku to nejde, protože se tu na sebe vrší hovadina na hovadinu a Halí Belí se místy chová jako neskutečná kráva. No ale na druhou stranu pokud se zadaří potlačit jakékoliv náznaky přemýšlení, vyklube se z toho celkem zábavná jednohubka, která si to díky zvolenému konceptu frčí nepolevujícím tempem, které dává člověku zapomenout, že sleduje do nebe volající blbost. 55% ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Chrysler vrsus Volvo. Hádejte kdo to dá víc? :-). Tenhle film mi vpodstatě dal co jsem očekával. Chvilkami to bylo i napínavé, chvilkami to nemělo moc logiku. Např. hned v úvodu kdy Berry skočí do svého vanu a chopí se pronásledování svého synka poctivě objede trávník, který je mezi již rozjetými únosci na hlavní silnici a místem, kde parkuje. Poté dá přednost několika autům než dá motoru pořádně napít. Já tedy nevím, ale já bych to střihl rovnou k nim... A je tam toho více. Když jí bouchne airbag do obličeje, chvilku mžourá, vysmrkne krvavý šlem z nosu, zařadí a jede dál... Osobně jsem naštěstí tu čest neměl, ale známé nedal takhle jednou přednost borec z vedlejší ulice a trefil je do boku. Neměli obrněnec jako Berry v tomto filmu, ale auto je ochránilo a hlavně airbagy včetně těch bočních. Osádce auta se nic nestalo. Ale ještě 10 dní vypadala, jako teď ten statečný člověk, co se v Dubí zastal paní na plovárně a vzala si ho do parády na férovku sedmička Rómes. Sotva lezla a že by po tomto měla sílu někoho pronásledovat dost pochybuji... No ale tohle je film, že. Partička gangsterů byla správně odporná, hlavně panička. Oceňuji, že se nezapomnělo na odřeniny loktů ! Líbila se mi i ta cesta po Státech po všech těch mostech a dálnicích. Závěr byl už dost přitažený za vlasy, kdy reportér sděluje že probíhá zatýkání v Londýně, Paříži a dokonce v Saúdské Arábii! A to ve chvíli kdy první policejní vozy sotva dorazily na místo... Ale což, koukat se na to dalo, tak dávám za 3 nahrané zvukové záznamy na dětskou vysílačku. * * * ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Kidnap pumpuje adrenalín od začiatku do konca. Dramaticky vystihnuté boli hlavne automobilové naháňačky a vhodný bol aj výber záporákov, teda únoscov, už nesympatickejších ľudí vybrať naozaj nemohli. Nesmiem zabudnúť na Halle Berry, ktorá bola v hlavnej úlohe ako ryba vo vode. Čakala som, že tento počin bude ako cez kopirák odkukané The Call, keďže išlo o rovnaký námet, rovnakú herečku, ale čuduj sa svete, bolo to iné a dokázalo to nadmieru zaujať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že se budu dívat na napínavý thriller, místo toho jsem dostal podivnou reklamu na americkou dálniční síť a obrněnou dodávku od Chryslera. Honička mě příliš nebavila, protože byla příšerně zdlouhavá a prokládaná emocionálně vypjatými monology k Bohu (nepřítomnému) a k synovi (rovněž nepřítomnému). Scénáři jaksi chyběl nápad, byl celkem předvídatelný a závěr byl už úplně nablblý. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama