Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jižní Korea má tyhle dramédie v malíku. Nemám sice tolik nakoukáno, ale a Moment to Remember je pecka, i když trošku delší než by bylo záhodno. Naproti tomu The Beauty Inside má všecko na správném místě a těch styčných bodů je zde poměrně dost. I zde se řeší zdánlivě nevyléčitelná nemoc (i když trošku v netradičním podání), a i zde se dojde k neuvěřitelnému rozhřešení, po kterém jsem zíral do obrazovky ještě celé závěrečné titulky. Ty nejlepší kousky se k člověku, co je aktivně vyhledává, dostanou a tohle rozhodně není krok vedle...9/10 ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Žádný velký doják, jen taková originální romantika, okořeněná špetkou tuzemska. Velmi sympatická herečka v hlavní roli v podstatě táhne celý film, její protějšek se každé ráno totiž probudí jako jiná osoba, takže o nějaké chemii se nedá mluvit. V druhé půlce už film lehce trpí rozvleklostí, Korejci si prostě potrpí na dvouhodinové stopáže, ale na konci to zase vše hezky dotahuje. "Zavolej mi, až se probudíš jako Korejec!" ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Romantika, ve které se v roli hlavní postavy vystřídá více jako stovka různých herců a přesto panuje 100% chemie mezi ústřední "dvojicí", to se jen tak nevidí. Originální námět, typický korejský filmařský styl (avšak bez přehnané porce sentimentu), úžasná Hyo-joo Han a překvapivě i trochu českého prostředí. Film je to na zlepšení špatné nálady naprosto ideální. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Skrz na skrz procítěné, až sentimentální, krásné dílo nabyté emocemi a láskou. Velkou poklonu Hyo-joo Han za přesvědčivé a procítěné ztvárnění její role. Natáčení to pro ni muselo být vskutku zajímavé, jelikož přes stovku hereckých partnerů nemá herečka každý den. Pěkné romantické drama s krásným závěrem a posledním záběrem, který je dokonalou třešničkou tohoto dortu. Takové panorama je pouze u nás. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Beauty Inside" je podľa mňa najlepším romantickým filmom, ktorý som videl od čias P.S. I Love You. Funguje presne tak ako má a vytvára veľmi dobrý koncept využitím zaujímavých nápadov a veľmi sympatických hlavných hrdinov. Plus okrem toho vie byť film aj na správnom mieste vtipný, ľahko sledovateľný, nápaditý a nikdy nemám z neho pocit, že by sa snažil vytlačiť emócie z nesprávnych dôvodov. Už si ani nepamätám, kedy mi pri romantickom filme vyšli z oka slzy, ale čuduj sa svete, tento film ich zo mňa dostal. Chcel by som, aby sa takéto filmy točili viac. Je v nich vidieť všetka láska pre film, a súčasne aj snaha povedať pekný príbeh. A to nemôžem nič iné, než náležite oceniť a odporúčiť všetkým, čo majú radi romantiku. Sú vo filme určité detaily, ktoré nedávajú úplne zmysel a myslím si, že ich spozorujete rovnako, ale príbeh je až príliš zaujímavý na to, aby ste sa tým nejako výrazne zaoberali.Hodnotenie: A ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • V roli Kim Woo-jina se vystřídalo 123 herců, mezi nimi jak ostřílení veteráni, tak především nespočet vycházejících hvězd korejské kinematografie a reprezentantů hallyu wave. (Zdroj: Filmasia)

Reklama

Reklama