Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jižní Korea má tyhle dramédie v malíku. Nemám sice tolik nakoukáno, ale a Moment to Remember je pecka, i když trošku delší než by bylo záhodno. Naproti tomu The Beauty Inside má všecko na správném místě a těch styčných bodů je zde poměrně dost. I zde se řeší zdánlivě nevyléčitelná nemoc (i když trošku v netradičním podání), a i zde se dojde k neuvěřitelnému rozhřešení, po kterém jsem zíral do obrazovky ještě celé závěrečné titulky. Ty nejlepší kousky se k člověku, co je aktivně vyhledává, dostanou a tohle rozhodně není krok vedle...9/10 ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé divačky dopředu asi nejlepší film letošní Filmasie. Příjemně plynoucí romantika s originálním námětem, pro nepoučené překvapivou českou stopou a velice sympatickou hlavní hrdinkou. Krapet trpí rozvleklostí v druhé polovině a z Prahy pohříchu moc lokací neukáže, ale příznivce korejských melodramat jistě potěší. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Možno tak prvá tretina bola na parádu, že som bol priam očarený z toho, aký originálny námet dokázali Kórejci zas vytiahnuť. Ale potom sa to akosi dostalo do romantickej slučky, ktorá svojvoľne pomaly ale isto udusila celý potenciál tohto sľubne vyzerajúceho "sci-fi" filmu. Od tej chvíle ako sa formuje romantická zápletka už to ide nepretržite dole vodou a napriek niekoľkým zlomom v deji to výrazne strácalo na atraktivite. Záverečná fáza plná sentimentu a klišé, ktorá silou mocou hrala na city, ma teda nijako nedojala. A napokon zo 4*, o ktorých som bol počas väčšiny filmu rozhodnutý, napokon padli na tri. Tým najlepším z celého filmu napokon zostala prvotná fáza prezentujúca ten skvelý námet s obrovskou dávkou potenciálu. Romantický sentiment tomu žiaľ neprospel... ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Skrz na skrz procítěné, až sentimentální, krásné dílo nabyté emocemi a láskou. Velkou poklonu Hyo-joo Han za přesvědčivé a procítěné ztvárnění její role. Natáčení to pro ni muselo být vskutku zajímavé, jelikož přes stovku hereckých partnerů nemá herečka každý den. Pěkné romantické drama s krásným závěrem a posledním záběrem, který je dokonalou třešničkou tohoto dortu. Takové panorama je pouze u nás. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Předně - pokud jste zvyklí na odlehčený styl amerických romantických komedií, tak Vnitřní krása je v tomhle jejich protiváha. Sem tam prolítne mezi herci vtípek, ale ve své podstatě je tenhle film vážný. V první polovině je neuspěchaně představený hlavní hrdina, jeho problém a jeho vyvolená. Druhá polovina je trošku natahovaná a slabší, ale dočkáme se v ní několika správně emotivních výstupů. Rozhodně je to film, který můžu doporučit pro večer s vaší drahou polovičkou. Nebo si počkejte na nevyhnutelný americký remake, kde uvidíte hvězdnou přehlídku cameo rolí a Prahu na konci vystřídá Paříž. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • V roli Kim Woo-jina se vystřídalo 123 herců, mezi nimi jak ostřílení veteráni, tak především nespočet vycházejících hvězd korejské kinematografie a reprezentantů hallyu wave. (Zdroj: Filmasia)

Reklama

Reklama