Reklama

Reklama

Ford představí svou vizi nového odvážného příběhu. Dolores se díky Bernardovi a Muži v černém konečně vyrovná s tím, kým skutečně je. Maeve dává do pohybu svůj plán na osvobození, zatímco Westworld čelí velkému převratu. (HBO Europe)

Recenze (38)

sebulba1981 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to.Nejlepší seriál co jsem zatím viděl,mi skončil.Naprosto mě to finále uzemnilo.Do deváté epizody jsem se v tom ztrácel.Nějak mi to nedávalo smysl,ale zakončení mě dostalo na plné čáře.Až si to pustím všechno znovu od začátku,budu na to koukat úplně jinak.Jako ve filmu šestý smysl,kdy jsme do konce filmu nechápali,jak to s Brucem je.Nolan se pro mě tímto seriálem stává nejlepším současným scenáristou.A doufám,že nám druhá série ukáže další kus skvělé filmařiny.Držím palce při udělování filmových cen.Skvělé herecké výkony všech herců,výborná kamera,střih,hudba a hlavně ten scénář.Klobouk dolů. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! Jo, tenhle díl by byl dobrej, kdyby býval přišel o pět dílů dřív. Největší mínus Westworldu totiž je, že se odehrává tak strašně pomalu a se spoustou zbytečných, rádoby inteligentních řečí (viz. skloňování slova "vědomí" a "sen" ve všech pádech, hloupé vyústění té domnělé strhující záhady s Labyrintem atd.). Už vidím, jak se celou další sérii budou ti lidé z oslavy snažit přežít tu "robotí střelnici" a v posledním dílu se roboti konečně dostanou ven z parku. A zdejší uživatelé tomu nasolí 100%, o tom nemám pochyb. KONEC SPOILERU! PS: Často tady čtu o "geniální epizodě" apod., pokud chcete vidět skutečně geniální epizodu, podívejte se, prosím, na předposlední díl poslední série Hry o trůny - Battle of Bastards. Takhle má vypadat strhující, úžasná epizoda seriálu (a to ani nebyla závěrečná), ne tenhle slabý, kecací odvar. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to máme konečně za sebou. Asi by se čekalo, že zvolám "Voala!! To teda bylo překvapení a ten hluboký podtext."A já si řílám je, proč jsem proboha musela čekat 10 zmatených dílů a prokokousávat se tak dlouho omáčkou s knedlíkem, když omáčku ani knedle nemám ráda a pustila bych si nejradši hned do masa. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dejove linie su az prilis neprehladne, miestami nelogicke az absurdne. uplne v nich chyba aj napriek vyvrcholeniu sezony pocit gradacie a predtucha, ze sa zomelie shitstorm. nolaniatka by si mohli pozriet spielbergov jurassic park, aspon by sa noobi priucili od majstra, ako sa nieco take robi. posledny diel je velke sklamanie z jedneho hypu. eleanor +1 ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě byla vypravěčská spletitost s filosofickými úvahami o povaze vědomí nebo o umělé inteligenci. V druhé řadě popohánějí tvůrci příběh více dopředu. Stále je zde ale několik paralelních dějových linií. Mizí také nahota a objevuje se více krve. Scénárista se například brání před svým výtvorem utrženou lidskou nohou. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V závěru epizody během Fordova (Anthony Hopkins) projevu hraje úprava písně „Exit Music (For a Film)“ od Radiohead. Tato píseň byla původně napsána pro film Romeo a Julie (1996). (Rejfa)
  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)

Reklama

Reklama