Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrnější romantická jednohubka, která sice disponuje odsýpajícími dialogy, neselhávajícím Peggem a tou správnou odlehčenou atmosférou, jenže k tomu bohužel přidává i v některých pasážích ne zrovna sympatickou hlavní hrdinku a místy dosti nefungující až skoro trapný humor (úchylný spolužák byl fakt hodně mimo). V rámci žánru tedy nic originálního či must-see, ale na druhou stranu na jeden večer, proč ne. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ne úplně typická romantická komedie která svým stylem vyprávění evokuje spíš k situační satiře.Pegg byl, je a bude vždycky a všude naprosto výtečným hercem, ať už je to lepší nebo horší film.Ze začátku sem si hodně zvykal na Lake Bell, ale časem mi její postava docela přirostla k srdci a hlavně sem si všimnul, že když maskérka chce, tak to umí bejt i pěkná ženská.Nenašel jsem nějakej iritující moment, což bejvá u tohodle typu filmu občas problém, ale ani nějaký silnější moment, kdybych se opravdu začal nahlas smát.Nebýt toho kýčovitýho konce s tím strašným vzájemný proslovem před partou (pro postavu Pegga) úplně cizích lidí, možná bych hodnotil větším počtem.Zábavný film na jednu neděli se ženou, heinekenem a pytlem křupek.60%. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je klíčem ke zdravému a upřímnému vztahu otevřít se plně tomu druhému a nemít před ním vůbec žádné tajnosti? Zeptejte se Simona Pegga a Lake Bell... Jack a Nancy se sice znají teprve pár hodin, nejen díky "životem napsanému" pokecu na záchodcích si ale během jednoho osudového večera tak (ne)padnou do oka, až se mi na konci filmu skoro chtělo rozkousat televizní ovladač. Umně vygradovaná dramatická romance mě tak nakonec chytla za srdíčko i přes to, že jsem v hlavní hrdince téměř v každým druhým záběru viděl chlapa. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vlastně neobyčejně obyčejná romantická techtlovinka, kde skrze prasáka Kinneara zamíříme i na dámské záchůdky ve slipech (ahah).  Na druhou stranu neokázale krásná Lake Bell a typicky mile potrhlý Pegg ty kýžené úsměvy i dojetí vyvolávají docela často a index happy feelu je tu tak hodně vysoko.  Nezávadné trojčení. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama