Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně milá romantická komedie. Režisér Ben Palmer do nás sype vtipy už od začátku a díky tomu si lze hlavní hrdinku hned oblíbit, když má spoustu nevděčných vlastností. A jen co se na scénu dostaví Simon Pegg, tak film začne šlapat mnohem více a ukáže se, že to není jen obyčejná hrubozrnná komedie, ale že má v sobě mnohem více. Celý film stojí na postavách, kteří jsou sice sympatický, ale mají dost svých problému, díky kterým se jim všechno rozpadá pod rukama. Samotné vtipy jsou vtipné, protože v sobě mají i něco víc. Lake Bell je fakt sympatická postava, které přejete, aby se trochu víc snažila a uspěla. Pegg je zábavný od prvního momentu co je na scéně a v průběhu děje ukáže jak moc je emocionální. Ophelia Lovibond se mi moc líbila a zaujala mě. Rory Kinnear si pěkně užil svojí postavu a jeho scéna na záchodě nemá chybu. Hodně se mi líbily dialogové výměny, scéna v baru, závod, bowling a závěrečný běh za písně Here I Go Again. Man Up je moc fajn romantická komedie, která toho nabízí mnohem víc, než se zdá. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hodnotení to vyzeralo sľubne, no toto bol ten prípad, kedy sa očakávania bohužiaľ nenaplnili. Tešil som sa na svojský britský humor, ktorý dokáže aj priemerný film zväčša pozdvihnúť o úroveň vyššie, avšak toto bolo celé akési ťažkopádne, a na moje prekvapenie až príliš plné klišé. Až na pár dobrých dialógov a dejových zvratov to však nedosahovalo ani bežnej priemernosti. Napokon najzábavnejšou postavou celého filmu bol ten perverzák Sean, ten ma fakt asi ako jediný dokázal pobaviť. Btw. v prvých chvíľach som si myslel, že Nancy je transvestita. Lake Bell má síce peknú postavu, ale do tváre vyzerá občas ako transvestita. Neviem či už som videl ženu s tak obrovskými ústami... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vlastně neobyčejně obyčejná romantická techtlovinka, kde skrze prasáka Kinneara zamíříme i na dámské záchůdky ve slipech (ahah).  Na druhou stranu neokázale krásná Lake Bell a typicky mile potrhlý Pegg ty kýžené úsměvy i dojetí vyvolávají docela často a index happy feelu je tu tak hodně vysoko.  Nezávadné trojčení. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Posiluj trochu stehna. Jo, to bych měla, ale nejdřív se asi naučím francouzsky...no, předtím asi potkám pod hodinama skvělého chlapa, kvůli kterému zazdím rodinnou oslavu....což všichni pochopí, protože jinak budu stará panna, a to nechceme. A možná si prečtu nějaký ten manuál na život, abych se ujistila, že fakt všechno dělám špatně...a když to bude celé v kelu, a budu chtít skočit z mostu, tak si radši doma pěkně sednu, udělám čaj a pustím si tenhle film, protože od včerejška ho miluju. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama