Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

cross 

všechny recenze uživatele

Stará láska nerezaví - britské romantické komedie spadají v mém pohledu pod samostatný sub-žánr a Men Up je jejich výstavní skříní. Jednoduchý příběh, kouzelně upovídaný páreček s nejčistším ostrovním akcentem a množství nenásilných gagů - k tomu navíc parádní soundtrack a celková chemie hlavních hrdinů i jejich obsazení. Díky těmto atributům jsem ochoten přehlédnout i mírnou vypočítavost a občasné slepé uličky dialogů a označit pro mě doposud zcela neznámý film možná za nejlepší romantickou komedii od Love actually! Prosím, víc takhle pozitivních filmů!!!:) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

V žánru romantických komedií se jen těžko dá vymyslet něco originálního. Nicméně zde mě, kromě poněkud-ne-uvěřitelné zápletky, potěšily postavy z kategorie "35-40, singles, moderní, hlavně se na prvním rande ožrat a užít si", což bylo v kontrastu k přílišné sluníčkovosti jiných rom-kom. Bavilo, místy hodně, ale vidět znovu bych to asi nemusel. 7/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze britská a také hodně příjemná romantická komedie, která sice nijak nevybočuje z klišé zažitých v rámci tohoto žánru, ale dokázala dokonale padnout do nálady a hereckou chemií společně s britským feelingem dokázala perfektně bavit až do poslední scény. Mezi Lake Bell a Simonem Peggem to funguje skvěle a jsem rád, že dostal Pegg také nějakou podobnou roli. Perfektní film na zatažené podzimní dny. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Na Man Up jsem se těšila už pár měsíců a vůbec jsem nebyla zklamaná. Jak už to tak u romantických komedií chodí, uhádnete už od první minuty celý děj, ale zážitek z filmu to vůbec nezkazí, především díky originální zápletce a milému zpracování. Simon Pegg a Lake Bell jsou bezva dvojka - a kdo by sakra nechtěl zažít takový super první rande?! // "It's always better to be the one that's dumped. You never regret anything. She made the decision and she's gotta live with that for the rest of her life." ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama