Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nafetovaný Rogen je cool. Hlavne v kostole. Caplan je nádherná ( po celý čas). A Miley je bezchybná. "Hovor mi Hannah". Ale inak dosť nefunčkné. Moderná variácia na Grincha.. Vianočnú koledu a Santa má bráchu či akú inú pizdovinu, ktorá v zásade v spojení funguje asi tak dobre ako lyžovačka v teráriu. Vzťahy sú nemastné neslané. Mackie je najpríšernejší sidekick ever. A ostatní mali za sebou lepšie kúsky. Poteší úloha Michaela Shannona a Jamesa Franca, ale inak som sa zasmial naozaj len dva razy.. škoda. Celkom som sa na to tešil. ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Super jízda, já si to užil. Pro vás, kterým se vždycky slijou kamarádi a vy prostě nestíháte jejich tempo, pak se akorát smějete na jejich účet, to nebude nic novýho. Naopak ti, kteří jsou v opačné situaci se můžou podívat jak to vypadá z druhýho úhlu. Řadím se spíš k těm prvním, ale i přesto jsem tu viděl věci, který by moji kamarádi nikdy nedělali. Za mě rozhodně dostatečný, tedy 4. 75% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád "rogenovky",ale tentokrát jsem těžce narazil.Od komedie hlavně očekávám,že se zasměju,ale to by se povedlo asi jenom tehdy,kdybych se synchronizoval se Sethem Rogenem a cpal do sebe fet tak rychle jako on.Sice bych umřel,ale možná by mi smrt přišla vtipná.Ve střízlivém stavu na mě film působil spíše depresivně a nudně.Tři kamarádi vyrazí propařit Vánoce,hmm,ale to je vlastně celé.Nuda a smutek. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

"That Jewish guy crucified the Messiah! Klasicka Rogenovka - trava, penisy, nabozenske narazky a dalsie osvedcene prvky. V duchu podobnych komedii ako Superbad ci Harold & Kumar sa nase trio vydava za nocou plnou zabavy, aby sa stali obetami neocakavanych sialenych situacii. Ako relaxacna komedia na vecer to funguje skvele, najde sa par dobrych vtipov, ale zas sa neda tvrdit, ze by som sa chytal cely cas za brucho, alebo zeby Rogen a spol. prisli s niecim novym. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama