Reklama

Reklama

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi" a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali" na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (313)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak rád bych zas viděl s Dwaynem Johnsonem obyčejný akčňák, kde vymlátí v klidu nějakou partičku zlosynů. Ale on ne, pořád má potřebu točit komedie, většinou rodinné, a je to asi tak podobné, jako kdyby Myšpulín ve Čtyřlístku provozoval kung-fu. Tentokrát navíc je to komedie ve stylu, který děsně nesnáším, a to s užvaněným a věčně uječeným černochem, který zmrví na co sáhne, i když by měl a mohl být trochu frajer. Příběh samotný je zbytečně natažený na hodinu a tři čtvrtě, přitom 70 minut by v cajku stačilo na tu pitomoučkou vyprávěnku. A ta závěrečná totálně trapná scéna na maturiťáku o 20 letech, kde všichni dělají jen stafáž, to už byla trapnost nad trapnost. Jinak by mě zajímalo, jak cvičením z malého, tlustého černouška vznikne urostlý a vysoký hispánec, fakt jo. Akčních scén moc není, a ty, co jsou, nejsou nijak povedené. Celkově to připomíná celé spíš nějaký pokus o telenovelu. Nejlepší na celém filmu je poslední nepovedená scéna pod závěrečnými titulky (ta, kde se mluví o přezdívkách jako The Rock). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tohto filmu bol pre mňa neznesiteľný slovenský dabing. Uvažoval som dokonca ešte nad nižším hodnotením, ale nebolo by to fér voči Kevinovi Hartovi, ktorý svoju úlohu zvládol dobre. Tým nechcem povedať zo slovenský dabing je zlý celkovo, ale hlas ktorý sa rozhodli priradiť práve tomuto hercovi bol veľmi nešťastnou voľbou. Celkovo sa jedná o celkom úsmevný príbeh s celkom zaujímavou zápletkou. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mohl by, prosím vás, někdo natočit film, kde by Kevina Harta zastřelili hned na začátku (nejlépe do ksichtu) a pak by zbytek stopáže tančili a káleli na jeho hrobě? Hodně suchá a tragická verze Chrise Rocka... Dwayne Johnson pobavil ale překvapivě nepřekvapil, což by mě asi trochu zarazilo, kdybych ho nějak žral. Jason Bateman byl skvělý každou vteřinu na place. Film mi trochu zkazilo zjištění, koho asi bude hrát Melissa McCarthy, kvůli které jsem do něj šel, a že se před kamerou asi moc neohřeje. V poměru k zábavnosti zbytečně dlouhé. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám buddy akčňáky rád. Tady dokonce i dvojka Kevin Hart a Dwayne Johnson fakt funguje. Jenže problém tohoto žánru je, že je tu pár top filmů, které vládnou žánrem a všechno ostatní je jaksi navíc. Tady ta akce je místy docela špatná, kamera rozklepaná, do toho nepřátelé jsou tady jak z titulu nejhezčí hračka na hraní. Navíc je to tady daleko více absurdní, než vážné. Dokonce bych řekl, že v té záplavě filmových hlášek to tady je až dětsky absurdní, a to úplně nevím, jestli v podobném filmu chci. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Central Intelligence" je ďaľšou komédiou z dielne našich amerických susedov. Ja som asi od filmu nemal žiadne očakávanie. Hlavne, aby ma aspoň trošku pobavil. A musím povedať, že to sa mu celkom podarilo. A najmä za to môže veľmi dobrá kombinácia Dwayna Johnsona a Kevina Harta. Obaja majú medzi sebou skvelú chémiu, výborne sa dopĺňajú, majú charizmu a najmä Johnson je v tomto filme neskutočne nadšený zo všetkého, plný pozitívnej energie a dáva tomuto filmu dobré momenty. Kriminálna zápletka filmu je tiež celkom dobrá. Stále očakávame kto bude skutočným zločincom a kde je pravda, no reálne to nemáme šancu ani trošku odhadnúť a film si necháva nejaké esá v rukáve, aby nás prekvapil. Takže z tohto pohľadu som si film veľmi užil. Ale niektoré veci sú zase na môj vkus veľmi americké. Ako napríklad záverečná stretávka. Až to uvidíte, pochopíte čo myslím. Alebo miestami nie všetky fóry fungujú a človek prevráti očami a povie, že "Bože, robíme toto?" Ale ako celok je to pre mňa ľahko stráviteľná komédia. Ale ak by som mal dať doporučenie, tak by som si radšej asi znovu pozrel tohtoročné Keanu. Mal som pocit, že ten film bol oveľa vtipnejší. Hodnotenie: B- ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • Název filmu Central Intelligence prvními dvěma písmeny odkazuje na zkratku CIA, jejíž celý název zní Central Intelligence Agency. (Dio_Padre)
  • Aaron Paul (Phil) si neodpustil v závěru filmu říct: "Bitch!", nadávku, kterou často používal jako Jesse Pinkman v seriálu Perníkový táta (od r. 2008), a která je pro něj už typická. (Wolftalon)
  • Pred záverečnými titulkami v nepodarených záberoch vysvetľuje Calvin (Kevin Hart), Bobovi (Dwayne Johnson), že mu neprekáža vymyslené meno (Bob Stone), tak isto ako napr. Mr. T, Sting a The Rock. Pod prezývkou The Rock vystupoval Dwayne Johnson vo svojej wrestlingovej kariére, rovnako na počiatku tej hereckej. (belinko)

Související novinky

Jumanji s Rockem?

Jumanji s Rockem?

18.04.2016

Remake rodinné klasiky Jumanji měl dorazit už letos v prosinci. Studio Sony ho ale nestihlo dát dohromady, a tak se v lednu posunula premiéra na červenec 2017. Film mezitím dostal režiséra, jímž bude… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Reklama

Reklama