Reklama

Reklama

Recenze (5)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Orlando Bloom je k sežrání. Kim Kardashian a Kanya West jsou nejsměšnější pár showbyznysu. Jinak je to udílení hrozná nuda. Vtip odnikud nevylez. Jediné, co stojí za zmínku je Madonnin pád. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

|Komentár čisto iba pre mňa| ----------- Keďže presná verzia skladby, ku ktorej chcem mať komentár a pridať niekoľko linkov pre Seba, nech ich mám pokope a do budúcna nestratím & nájdem, sa objavila len na 2015 BRIT Awards a ofíko videoklip je obsahovo/štylisticky úplne inde (vrátane upravenej štúdiovej verzie skladby samotnej), nemám na výber, iba to pacnúť sem. Monštruózna, brutálna produkcia – 11 producentov!! – vytvorila zvuk a singel, ktorý (pre mňa) ukončuje jednu éru Kanyeho tvorby. Éru grandióznych megalomanských produkcií – magnum opus My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010), masterpiece Watch the Throne (2011), kolaboratívny Cruel Summer (2012) a unikátny Yeezus (2013) – ktorá bola pomyselne zakončená mojim uchom práve skladbou All Day a práve v prevedení premiérovanom na BRIT. A lepšie "zakončiť" to asi ani nešlo. Yo Skepta, thank you! ----- (x / x / x / x / x / x / x / x / x / x / x / x) ----- (Doteraz som rád, že som to prvý krát videl v marci '15, dva týždne po a nie priamo na BRIT, kde to bolo i tak cenzurované na kompletku x) ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Absolutně. Nemám. Slov. Hned po skončení jsem měla chuť jít něco rozbít, takový zklamání se jen tak nevidí. I když od těch dvou skřetů jsem vážně nic nečekala, ty bych vysadila někde na v pustině a nechala tam, dokud na ně všichni nezapomenou. A tím myslím úplně všichni, protože i když to většina asi už dávno udělala, nějakej mamlas si vzpomněl a voila, byli tady a jejich šance na nějaké fun and awkward rozhovory v mezičase dotáhly tenhle ročník k naprostě dokonalýmu failu. Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale i ti Čeští lvi byli zábavnější a to zábavní nebyli. Takže teď mý osobní lowlights, který mě svým zoufalstvím přesvědčili aspoň o té jedné nicotné hvězdě: Kim se svým "I want everybody to stand up." (a herd effect following). Kanye a niggaz se svým velmi korektním whateverhewasdoing. To varování o obsahu tam snad ani dávat nemuseli, z mutování by měli dostat medál. První a poslední vystoupení. Simon. V podstatě všechny ty international ocenění. Jimmy a ticho. A 1D. Why. Just tell me why. Všichni ti strašně moc důležití lidé, kterým se děkovalo. A teď teda aspoň něco, co mi nelezlo krkem. Dan and Phil. Oni prostě jen byli youtube personalities jakými vždycky jsou, a tak na svém místě bylo aspoň něco, žádný rádoby něco fancy or funny. Jen oni. A Wilson. ()

Reklama

Reklama