Reklama

Reklama

Tokio ghoul - √A

(série)
  • USA Root A
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pokračování anime Tokyo Ghoul navazuje přesně tam, kde první řada skončila. Kaneki – jednooký ghoul, který odmítá svoji novou identitu a den co den svádí neustávající boj s vnitřní bestialitou - ztrácí pojem o tom, co je a co není správné. Předešlé události značně narušily jeho vnímání dobra a zla, přičemž on sám se propadá stále hlouběji do temnoty. Aby nalezl novou sílu a ochránil tak své přátele, rozhodne se od nich odejít a vydat se na zcela opačnou cestu plnou krve a bolesti. (EMIA)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Tak nám to skončilo. Naprosto nudnou a nejhorší episodou snad z celé série... Pokud vás zajímají zombíci, začal jsem sledovat iZombie a oproti nějakým ghoulům se velmi kvalitně bavím :-)

na příspěvěk reagoval microice

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

*SPOILERALERT*
Takže si shrňme nejnovější episodu. Černovlasý, tedy nyní už bělovlasý, který všechny ochraňoval a nikoho nejedl, tedy nyní už všechny zabíjecí a všechny požírací, se vydal do nejvíce střežené věznice světa, kde se nacházejí monstra neuvěřitelných sil. Vězení se však zčistajasna otevře střecha a začne přes ní masivní útok. . . Bělovlasý požírač překoná chuť požírat a probojuje se až důlu, přes další otevřenou střechu, kterou nestačili zavřít (WTF už....) a osvobodí snad nejsilnějšího ghoula všech dob, který ho prakticky za odměnu přizabije. Konec ep. Snad mi neušlo něco důležitého...

Alespoň je tu jedno anime, na které se koukám a můžu se mu upřímně smát :-D

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Zatím to podle mého vypadá líp než první série. Snad to nezvorají. ;)

HDeer

HDeer (hodnocení, recenze)

Som pomerne zvedavý na celkové zmáknutie týchto dvanástich epizód. Tú prvú už totiž stihli v pomere s predlohou dobabrať kde sa dalo.  Možno však niektorí túto zmenu uvítajú. Prinajlepšom aspoň mamičky, ktoré seriál sledujú s ratolesťami, kde tu im aspoň nemusia tak často zakrývať očká.

Reklama

Reklama