Reklama

Reklama

Ansacu kjóšicu

(seriál)
  • Japonsko 暗殺教室 (více)
Trailer 5
Japonsko, (2015–2016), 18 h 1 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Júsei Macui (komiks)

Scénář:

Makoto Uezu

Kamera:

Júsuke Mišina

Hudba:

Naoki Sató

Hrají:

Džun Fukujama, Mai Fučigami, Aja Suzaki, Nobuhiko Okamoto, Ajako Kawasumi, Kotono Micuiši, Mamoru Mijano, Šizuka Itó, Takehito Kojasu, Tomokazu Sugita (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Měsíc byl zničen mimozemským stvořením. A stejné stvoření dalo světu ultimátum: zatímco bude dělat ve škole učitele, musí ho někdo do roka zabít. Na tom by nebylo nic těžkého, kdyby se nedokázal pohybovat rychlostí Mach 20, neměl rychlou regeneraci, super sílu a ještě kdyby nebyl skvělý učitel. Závod v zabíjení o osud světa začíná. (Harroc)

(více)

Recenze uživatele Zíza k tomuto seriálu (2)

Ansacu kjóšicu (2015) 

Už hodně dlouho jsem neviděla tak zábavné anime. Ten žlutý chobotnicový učitel mi svým způsobem humoru naprosto vyhovoval a bavila jsem se s ním, když škádlil nejen studenty, ale i vlády různých zemí. Mělo to napětí, přátelství, akci, dobré dialogy a zajímavý příběh, který mě tak chytl, že jsem to musela zhlédnout hned dvakrát. Prostě mi to strašně sedlo. Nemůžu se dočkat pokračování, i když jako správný nadšenec jsem si již stihla vyspoilerovat vše, co v něm bude. ()

Season 2 (2016) (S02) 

První série se mi líbilo víc jen z toho důvodu, že byla více odlehčená, že v ní bylo více humoru. Tady zákonitě přituhuje, protože se celý příběh uzavírá, a tak se musí zabít či nezabít Koro-sensei. Místo lehkosti a humoru, kterého jsme měli v předchozí sérii velmi příjemné množství, nám nastupuje spíše drama, vysvětlování doposud nevysvětleného a některé díly mi přijdou jen jako výplně, jako „užijte si postavy, dokud je čas, za chvíli se zavírá krám“ a připadají mi zdlouhavé, až zbytečné, neboť již první série nás dostatečně s postavami seznámila. Naopak se i v této série najdou úchvatné okamžiky - například Karma vs Nagisa. Konec je uspokojivý, vše vysvětlující a dává čtenáři opravdu velký prostor na rozloučení se s postavami. Je to slabší, již mě to tolik nebavilo a byly zde okamžiky, kdy jsem se vysloveně nudila, ale to je dohromady několik minut z celé série. Nemělo to pro mě již to kouzlo. Přesto nadprůměr a určitě zábava pro celou rodinu. ()

Reklama

Reklama