Reklama

Reklama

Ansacu kjóšicu

(seriál)
  • Japonsko 暗殺教室 (více)
Trailer 1
Japonsko, (2015–2016), 18 h 1 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Júsei Macui (komiks)

Scénář:

Makoto Uezu

Kamera:

Júsuke Mišina

Hudba:

Naoki Sató

Hrají:

Džun Fukujama, Mai Fučigami, Aja Suzaki, Nobuhiko Okamoto, Ajako Kawasumi, Kotono Micuiši, Mamoru Mijano, Šizuka Itó, Takehito Kojasu, Tomokazu Sugita (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Měsíc byl zničen mimozemským stvořením. A stejné stvoření dalo světu ultimátum: zatímco bude dělat ve škole učitele, musí ho někdo do roka zabít. Na tom by nebylo nic těžkého, kdyby se nedokázal pohybovat rychlostí Mach 20, neměl rychlou regeneraci, super sílu a ještě kdyby nebyl skvělý učitel. Závod v zabíjení o osud světa začíná. (Harroc)

(více)

Recenze uživatele Starletka k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Tak trochu jiná školní komedie, tak trochu jiný shounen. Na můj vkus má až moc postav, kde jich pak hodně splývá dohromady, i když v každé epizodě dostává prostor někdo jiný, ale aspoň humor mi celkem sedl a výjimečně mi nevadí ani hlavní hrdina (až na ty modré vlasy). Taky animace a soundtrack jsou pěkné a atmosféra po většinu času odlehčená, jen tančící openingy působí jako pěst na oko. Druhá polovina seriálu je rozhodně lepší než ta první a je se tak určitě pustím i do další řady. 7/10 ()

Season 2 (2016) (S02) 

Začátek působí jako celkem standardní pokračování v duchu druhé půlky první řady, jenže velmi brzo začne řídnout humor, vata naproti tomu houstne a když se začne hrát na super-vážné drama plné na sílu narvaných zápletek a backstories jednotlivých postav bez jakéhokoliv předchozího náznaku (za všechny jmenujme Kayano, ale ani nepropracované backstory Sensei-e se mi nelíbilo), začala jsem se vyloženě nudit a odpočítávat minuty do konce. Ani závěr mě upřímně moc nenadchl, i když uznávám, že předposlední epizoda byla smutná (ovšem to, co se dělo před ní, mi leda připomnělo všechno co nenávidím na shounen žánru). První série nebyla nic vyloženě zázračného a taky občas měla své stupidní momenty, ale jako celek se mi určitě líbila víc. 5/10 ()

Reklama

Reklama