Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Ashar 

všechny recenze uživatele

Napínavý thriller u kterého není dobré moc přemýšlet, jen se nechat bavit a fandit těm našim, aby vyhráli. Sice Kyle nebyl až takový sympaťák, ale časem si to u mne vyžehlil. Líbila se mi i ta myšlenka druhé šance a to, že titul spratek ti tady není k ničemu. Děckám jsem ten skautský tábor i tak trochu záviděl, vždyť se tam měli super. Bylo to spíš jak za odměnu do chvíle, než dorazili ti opravdoví spratci. Závěr byl také mile překvapivý. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Některé filmy se prostě nepovedou a tenhle je jeden z nich. Dívat se na to je ztráta času, věřte mi. Hrozně chabé a trapně zahrané. Ani to nemělo logiku...spoiler ... vycvyčený zabiják s poloautomatickou puškou si neporadí s lukem a šípem od kluka co jednou trefil srnku velkou jak stodola.... Ne fakt trapný ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Výborný, pár lidiček, a senza napínavej guláš alá ... teď nevim k čemu to přirovnat, prostě zavři haranty na ostrof, chtěj prachy, něco se posere, tak co s nima? No prostě je pak všechny povraždi ?? Výborná byla ta kladná čubka, jak zlomenou kostí pojebala tu zápornou čubku do krku.. Nějak mi povypadli jména, soráč :-) ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No já se bavil. Jasně, spoustu trhlin ten děj měl (otevřenou zlomeninou zapíchnout člověka :-D ). Ale co. Jestli se někdo chce bavit, baví se. Úniky, banda kokotů, co se jakoby daj dokupy a napravěj se....bavilo mě to. A klidně se na to v budoucnu kouknu ještě jednou. Na rozdíl od spousty romantickejch "******" (čti sraček) :-D ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ignon zrejme nemá rád deti bohatých a tak vymyslel sci-fi zápletku, ktorá s realitou nemá nič spoločné a taký Man on Fire sa musí hanbiť na to ako bol natočený. Už človek nevládze vstrebávať teplých hrdinov s ružovými perami (ozaj nechápem) a snažiť sa vsugerovať, že fandi im. No ja neviem, partia zle vyzerajúcich a ešte horšie hrajúcich detí na poli nudnej zábavy drží pri živote jedine absencia prepálenej akcie, krásne prostredie a prízemný charakter. Čo z toho, keď boj je nereálny, rodičia trápny a twist vycucaný z prsta. NA všetko príde kráska zo zvädnutými perami a náš hrdina zistí, že aj keď nepozeral Posledného Mohykána, predsa ho ostrov MAN niečo naučil. Sci-fi prízemná chcená zábava ani len nerozvírila prach nepoškvrnenej mysli. (videné 27.08.2019, JOJ archív) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama