Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou komedii jsem opravdu dlouho neviděl! Proto dávám 5 hvězd. Většinou mě komedie až tak neberou, ale když je komedie z roku 2000-2010, z USA a k tomu je to ten typ sra*ka komedie, tak bývá sakra povedená, ale tohle je rok 2016 a to jsem opravdu nečekal. Velmi milé překvapení! Myslel jsem si, že takové komedie vymřely, ale pořád ještě žijou! Melissa McCarthy je opravdu fajn a vtipná herečka. Snad pořád jsem se musel smát! Prostě Boží! Sice se tu objeví to klišé, že se rozhádají a pak se dají do kupy, ale to klišé není, kvůli přerušovaným dobrým vtipům, naštěstí. Jsem rád, že je zde její typickej českej dabing, který na komedii přidává. VYHODNOCENÍ: ŽÁDNÁ LESBÁRNA ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Boli to divoké roky. Naše telá stále boli jedno." Mám rád absurdný humor a Šéfka ho obsahuje veľa, takže som sa napriek klišé scenáru slušne bavil. Svoje určite vykonali aj producenti Adam McKay a Will Ferrell. Nielen pouličná bitka – film obsahuje viacero ďalších podobne kurióznych humorných pasáží, ktoré sú strelené a WTF presne do takej miery, ako zbožňujem (plán, ako sa dostať do budovy). Všetko ostatné je hrozné, vrátane morálneho ponaučenia, ktoré tvorcovia zrejme mysleli vážne. Trocha ako Výmena s Eddiem Murphym? ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Aj keď by sa podľa obsahu mohlo zdať že sa bude jednať o rodinnú komédiu, tak to teda ani omylom. Čistá R-ková jazda pre dospelých ktorá rozhodne patrí k tomu lepšiemu čo manželia Falcone/McCarthy spolu vyprodukovali.A keď už nič iné tak plánovanie a útok na firmu Tyrona (Renaulta) Lenistra bolo božie. Až mi slzy tiekli od smiechu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo, proč ne....takový je současný trend amerických komedií. Lacinější humor, nějaké to kurvování, nějaké ty koule, nějaká vagína a tak dále. Já s tím nemám sebemenší problém...ba naopak. Melissa McCarthy (přiznám se, že bych jí nepoznal) je v kurzu, Kristen Bell to pořád sluší, Peter Dinklage vždycky podrží....nechtějte víc než jednoduché pobavení a vše bude v pořádku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víte proč máme radši vagínu než vaši pusu? Protože nekecá a nekouše." Nikdy jsem nechtěl být občanem hamburgerového národa a nyní se mi to vrací v podobě mého nepochopení. Já zkrátka nechápu popularitu Melissy McCarthy, neboť mi připadá trapná a taky nemám rád lidi, kteří evidentně sežrali jiné lidi nebo možná slona. Šéfka tedy nijak nevybočuje z řady filmů, v nichž má sprostý špekáček hlavní roli, i když její vyprávění o tom, jak trpí ve vězení při hraní tenisu, mě pobavilo. Taky mě bavil ten zákeřný gauč a wrestling skautek, ale víc pozitiv z toho fakt nevyždímu. Pak už je to jen vulgární, trapné a propaguje to rodinné hodnoty, což jsou tři důvody, proč jsem Šéfku neměl nikdy potkat. Já jsem ji taky chtěl obejít, ale nebylo tam dost místa pro úhybný manévr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)

Reklama

Reklama