Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (KristenBell – Ledové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví?(Bontonfilm)
Úspěšné podnikatelce Michelle Darnellové se vždy dařilo realizovat všechny své plány, díky tomu se stala 47. nejbohatší ženou v Americe. Ale ani její štěstí netrvalo věčně. Po usvědčení z finančních podvodů byla nucena jít na čtyři měsíce do vězení a ztratila veškerý majetek. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, jenže někteří lidé tak rychle nezapomínají ani neodpouštějí. Sekretářka Claire, s kterou často nezacházela nejlépe, jí jako jediná nabídne pomocnou ruku. Ubytuje ji u sebe doma, kde žije se svou malou dcerou Rachel. Michelle je sice finančně na dně, ale přesto neztrácí čas, elán a optimismus a znovu se snaží vybudovat své finanční impérium. Vrátí se do první ligy podvodníků, nebo ji láska v kruhu jedné obyčejné rodiny konečně napraví?(TV Nova)
Jako nechtěné dítě to Michelle Darnell (Melissa McCarthy) nikdy neměla lehké, tedy dokud se díky svým ostrým loktům nedostala na pozici jedné z nejbohatších žen v Americe. Ale ani její štěstí netrvá věčně a po usvědčení z finančních podvodů ztrácí veškerý majetek. Domů ji přijme její bývalá podřízená Claire (Kristen Bell) a za pomoci její dcery se Michelle rozhodně pro svůj návrat skrze prodej sušenek skauty. Do cesty zpět na vrchol se jí však postaví ještě její starý známý Renault (Peter Dinklage).(hansel97)
Obchodná magnátka Michelle Darnellová (Melissa McCarthyová) sa ocitne vo väzení pre finančné podvody. Po prepustení chce ihneď nadviazať na svoje predchádzajúce podnikateľské úspechy, lenže niektorí ľudia tak rýchlo nezabúdajú ani neodpúšťajú. Michelle nemá kde bývať, a tak sa v núdzi nasťahuje k svojej bývalej asistentke Claire (Kristen Bellová) a jej malej dcérke Rachel (Ella Andersonová). Michelle je síce finančne na dne, no napriek tomu nestráca čas, elán a optimizmus, aby čo najrýchlejšie rozbehla plán, ako znovu vybudovať svoje impérium. Do cesty späť na vrchol sa jej však postaví niekoľko nečakaných prekážok, medzi nimi aj starý známy Renault (Peter Dinklage). Podarí sa jej skorý návrat do prvej ligy podvodníkov, alebo ju láska v kruhu jednej obyčajnej rodiny konečne napraví?(TV JOJ)
Pán Falcone, tak toto bolo naozaj dosť chabé - či už dejový rámec, postavy alebo aj samotný humor, ktorý mal byť v podstate zrejme najväčšou prednosťou celého filmu. Predchádzajúci film Spy ma celkom bavil (aj zasmiať sa na tom dalo pomerne dosť), takže v prípade The Boss som dosť sklamaný. Bolo tu síce zopár dobrých hlášok, nad ktorými sa dalo pousmiať, ale globálne nič extra. Sebecká postava Michelle ma vôbec nebavila, zato Claire v podaní Kristen Bell, to bolo už o inom. Ale celkovo som čakal oveľa viac, ale tak aspoň na 2* to bolo.(26.7.2016)
Tak blbé a strelené, až ma to miestami trocha pobavilo. Melisu McCarthy nemám rád, ale musím uznať, že jej takéto postavičky tvrdých a cynických žien idú veľmi dobre, takže miestami sranda bola. Len škoda, že tu jej partner (Peter Dinklage) nedostal viac priestoru, zišlo by sa viac doťahovačiek medzi nimi. Preto len slabší priemer. 55/100(20.8.2017)
Tak nějak už se člověk té Mellisy přejedl. Je skoro v každé druhé komedii, ale čím více když hraje stejné věci tak začíná byt otravná. Zápletka už tady byla stokrát bohatá udělá podvod spadne na zem a pak se zase vyšplhá. Vtipy tady jsou je jich dost některé lepší a některé značně ujeté. Jako na zhlédnutí okej.(5.8.2016)
"Boli to divoké roky. Naše telá stále boli jedno." Mám rád absurdný humor a Šéfka ho obsahuje pomerne veľa, takže som bol napriek neprekvapivému klišé scenáru celkom potešený a pobavený (svoje určite vykonali aj producenti Adam McKay a Will Ferrell). Nielen pouličná bitka – film obsahuje viacero kurióznych humorných pasáží, ktoré sú strelené a WTF presne do takej miery, ako to milujem (plán, ako sa dostať do budovy). Všetko ostatné je dosť hrozné, vrátane morálneho ponaučenia, ktoré tvorcovia zrejme mysleli vážne. Trocha ako Výmena s Eddiem Murphym?(19.12.2016)
Aljak
majo0007
odpad!Prasnica v plnej paráde! Kvík-kvík, kroch-kroch! Very funny! Očividne si každý tvorca komédií s touto herečkou (samo sebou, že ona sama tiež) myslí, že stačí prebehnúť pred kamerou a o zábavu je postarené. Bohužiaľ, ono to fungovalo u tonážneho Hardyho (spolu s Laurelom) v nemých groteskách, pri sledovaní bravčovej Melissy je vám proste trapne.(13.7.2016)
misterz
vieriX