Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě zbožňuji humor Melissy McCarthy, a proto mi udělá radost každý film, ve kterém se objeví i když se většinou jedná o průměrné americké komedie, které neurazí ani nenadchnout. U jejích scén se vždycky zasměji a tenhle film nebyl výjimkou, jediné, co bych z toho vystřihla by byli sexuální narážky a scény mezi Melissou a Peterem Dinklagem. Jinak super. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Človek sa tu občas uchechtne. Chcelo sa to hrať na niečo motivačné s priesahom do vývoja hlavnej postavy a jej pohľadu na "skutočné hodnoty". Ale prečo, povedzme si? Koho to zaujíma, či ona uznáva ale ni rodinu? Takto prznia finančno-motivačné filmy, robia z nich poslabšie komédie s posolstvom, ale bez trvalého efektu. Tá druhá je len za tie dva krásne dobermany, čo tam boli. 2 z 5 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Boli to divoké roky. Naše telá stále boli jedno." Mám rád absurdný humor a Šéfka ho obsahuje veľa, takže som sa napriek klišé scenáru slušne bavil. Svoje určite vykonali aj producenti Adam McKay a Will Ferrell. Nielen pouličná bitka – film obsahuje viacero ďalších podobne kurióznych humorných pasáží, ktoré sú strelené a WTF presne do takej miery, ako zbožňujem (plán, ako sa dostať do budovy). Všetko ostatné je hrozné, vrátane morálneho ponaučenia, ktoré tvorcovia zrejme mysleli vážne. Trocha ako Výmena s Eddiem Murphym? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je zásadová, panovačná, drsná, sebereflexní. To je Michelle Darner, obchodní magnátka jdoucí za svým cílem bez ohledu na nikoho a na nic i za cenu podvodu. Energická komedie ryze v americkém stylu plná vtipných scének, parodií a drsných hlášek. Ano, tohle zřejmě někdo nevydýchá. Michelle je jako uragán a dá se říci že kde se objeví, tam tráva neroste. Ale má výsledky, což samozřejmě vždy někoho rozhodí. Příběh vypadá podivně, ale dává mnoho životních lekcí. Syrový sarkasmus tu na diváka útočí každým coulem a tak než se mnohý divák otrká, takřka se vtom bez skrupulí ztratí. Melissa McCarthy svoji roli pojala v plné síle až nejeden žasne, kolik energie v ní je. Americký koncept tohoto humoru je pro českého diváka krapet těžkopádný, ale holt se nejedná o film dle režie Zdeňka Trošky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víte proč máme radši vagínu než vaši pusu? Protože nekecá a nekouše." Nikdy jsem nechtěl být občanem hamburgerového národa a nyní se mi to vrací v podobě mého nepochopení. Já zkrátka nechápu popularitu Melissy McCarthy, neboť mi připadá trapná a taky nemám rád lidi, kteří evidentně sežrali jiné lidi nebo možná slona. Šéfka tedy nijak nevybočuje z řady filmů, v nichž má sprostý špekáček hlavní roli, i když její vyprávění o tom, jak trpí ve vězení při hraní tenisu, mě pobavilo. Taky mě bavil ten zákeřný gauč a wrestling skautek, ale víc pozitiv z toho fakt nevyždímu. Pak už je to jen vulgární, trapné a propaguje to rodinné hodnoty, což jsou tři důvody, proč jsem Šéfku neměl nikdy potkat. Já jsem ji taky chtěl obejít, ale nebylo tam dost místa pro úhybný manévr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu (Illinois) a v Georgii na místech Atlanta, Clayton State University v Morrow a na Agnes Scott College na 141 E. College Avenue v Decatur. Natáčet se začalo v březnu 2015. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno