Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck zjistí, že zatímco se soustředil na Stevena Birche, konkurenční okrsek mu přebral Axův případ a on ho teď potřebuje získat zpět. Axe chce odkoupit značný podíl rodinné pekařské společnosti – to ovšem vede zpět k Chuckovi, jehož otec má osobní vztah s jednou z majitelek. Wendy mezitím čelí morálnímu dilematu během důvěrného setkání. A Lara Axelrodová se snaží chránit pověst svého manžela před vydáním potenciálně skandální knihy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva (zoufalých) manželek, která byla trefná, dobře vypointovaná a dokonale výstižná. Zároveň parádně přehledná přehlídka vlivu a moci díky pozici, statusu a pochopitelně penězum. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U třetí epizody jsem se výborně bavil, vedle výkonu Paula Giamattiho musím vyzdvihnout i Malin Akerman, kterou jsem dosud znal jen z několika spíše průměrných komedií, ale Lara je v jejím podání dokonale chladná mrcha, a to mě baví. Příběh měl tentokrát parádní tempo a já jsem byl úplně spokojený. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Úprimne? Len to hrám.“ Všetci majú rozohraté rôzne strategické aj posteľné partie (ktoré sú vlastne tiež strategické) a tu sa nehrá o lízatká! Tu sa hrá o dôležité informácie. Ide hlavne o ťah, ako sa dostať k Bobbymu Axelrodovi, a to cez Peta Deckera. Toľko slovných potýčok s dvojakým významom, že by sa z nich dal vydať aj menší frazeologický slovník. A ešte jedno konštatovanie po tretej epizóde – ženy sú poriadne potvory! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle vysokými čísly i životními standardy protkaný seroš je pro mě fakt to pravé ořechové. Ne, že bych si žil stejně jako zdejší osazenstvo, ale o to víc mi ten intrikářský snobský život fascinuje. ()

Reklama

Reklama