Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začiatku druhej série si Ash Williams (Bruce Campbell) konečne užíva svoj vysnívaný život v Jacksonville. Ale to len do chvíle, kým ho počas párty nenapadnú dvaja démoni. V tej chvíli je jasné, že svet opäť potrebuje jeho silu a Ash musí so svojim tímom opäť bojovať proti nesmrteľnému zlu. (Marceloo)

Recenze (28)

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začiatku druhej série si Ash Williams (Bruce Campbell) konečne užíva svoj vysnívaný život v Jacksonville. Ale to len do chvíle, keď ho počas párty napadnú dvaja démoni. V tej chvíli je jasné, že svet opäť potrebuje jeho silu a Ash musí so svojím tímom opäť bojovať proti nesmrtelnému zlu. - Druhá séria má velmi silný rozbeh, ale v druhej polovici jej akosi dochádzajú sily. Ash je stále v perfektnej forme a jeho hlášky sú nezabudnutelné. Poteší aj prítomnosť viacerých zabudnutých postáv, ako napríklad legendárnej Cheryl. Stanica STARZ sa našťastie nebojí žiadnych hlúpych obmedzení, takže krv a rôzne ďalšie telesné tekutiny tu tečú potokom. Z finále nemám úplne najlepší pocit a myslím, že dve série tomuto seriálu momentálne úplne stačia, a ak chcú tvorcovia pripraviť tretiu, mali by si radšej trochu počkať. + herec z The Evil Dead a Evil Dead + herec z Suburban Gothic a Trash Fire + herečka z I Spit on Your Grave 3 + herec z Wolf Creek + herec z The Midnight Meat Train a Darkness Rising + herec z The Boy + herečka z The Evil Dead ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série navazuje přímo na první příběhově a nasadila spíše více humoru než hororu. Není to na škodu, ale temnější atmoška posledních dílů by se mi líbila víc. Krve je zde opět hodně a všelijakých zmutovaných potvor a démonů taky. Celkově je většina dílů slabších než u první série, ale našláplej konec mi to vynahradil. Proto dávám 2. sérii 86% :) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je podstatne slabšia ako prvá, Ashových hlášiek je menej, prvé epizódy série sú pomerne nudné a aj keď kvalitu neskôr potiahnu nahor masky a démon Baal je to príliš malou kompenzáciou za absenciu humoru a potokov krvi z prvej série. Pokračovanie je miernym sklamaním a som vďačný, že mám túto sériu už úspešne za sebou. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka má kulervoucí rozjezd, první dva díly jsou fakt maso! Další díly neztrácí tempo, objevuje se i Ashův tatík a dokonce i jeho sestra Sheryl, kterou kdysi na chatě zmasakroval. Hláškuje se o sto šest, přibylo mnohem více krve a zmizelo méně počítačových efektů a většina trikové práce je absolutní splatter gore gore gorefest!! A někdy i pěkně nechutnej, ovšem kurevsky humornej. Do party přibude Ashlyho starej známej z mladých let v podání Teda Raimiho a já se jen štěstím usmívám. Absolutní vrchol pro mě nastal v posledních dvou dílech, kdy se Ash a jeho parta vrátili v čase na začátek 80. let zpět na chatu, aby tam mohli být dříve, než tehdejší mladej Ash a aby mohli zachránit svět před zlem. A když se ve sklepě objevila hláškující Hernietta a profesor Knowby, tak jsem si málem cvrkl blahem a nechával se úplně unášet tím, jak tvůrci navázali na filmovou sérii Evil dead a co všechno dokázali vymyslet a perfektně skloubit. Bomba!!! Největší kult!! A ještě musím pochválit suprovej slangovej překlad do Češtiny, kterej je fakticky cool!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom J. Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí: 1. Doma, 2. Pitevňa, 3. Posledná runda, 4. Opitý koráb, 5. Uväznenie, 6. V pasti, 7. Blud, 8. Ash dva krát rež, 9. Zase doma, 10. Druhý príchod. Je to šialená jazda plná krvi, násilia, hnusných démonov a čierneho humoru. Ash sa oháňa svojou motorovou pílou, strieľa na všetky strany z brokovnice so zrezanou hlavňou a hádže jednu drsnú hlášku za druhou. **** ()

Galerie (144)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama