Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (286)

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Ani páté pokračování nejznámějšího českého rádobykomediálního filmového bizáru se nedokázalo vyhrabat z pomyslného odpadového bahna. A proč? Protože tam chodí Dejdar půlku filmu s afrem na hlavě, Bučková zpívá nejtrapnější vánoční song ever, hraje tam Láďa Hruška, přibylo "vtipů" se sexuální tématikou, jedna z postav má úchylku na sex se zvířaty, teenager zdědí po dědečkovi bordel, probíhá tam pánský striptýz v růžových zaječích kostýmech a na závěr sjede Vašek Vydra na lyžích kopec sněhu na náměstí. Jenom si tak v duchu představuju situaci, kdy scénárista dopsal scénář a řekl si: "Jo, tohle bude pecka. Pod to se rád podepíšu." ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 5" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá, obzvlásť keď sa to opakuje už piaty krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 5" je odpad! ()

Reklama

M.E.K.Y odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je lidově kameňák? Druh vtipu, anekdota, humor... asi jsem slepý a hluchý, ale za 90 minut jsem na nic podobné ani zdaleka nenarazil. A to je sakra průser, jestliže si film zakládá pouze na tom a ani to nefunguje. Je to hloupé a zdegenerované, ale takové filmy si asi současná doba žádá. K pláči, ale je to tak! Česká herecká (j)elita rovněž nezklamala. Společně s Vorlíčkovou Saxanou 2 nejhorší české filmy poslední půl dekády. Závěr? Zdendo, hluboce se ti omlouvám, na tvoji původní trilogii kameňáků budeme ještě rádi vzpomínat! ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy upřímně - u prvních dílů Kameňáku, i když to byla strašlivá blbost jako celek, tak některý hlášky a vtipy tam byly povedený a docela jsem se místy i zasmál. Ale tady jsem se POUSMÁL za celou dobu jednou - J-E-D-N-O-U. Však se není čemu divit, protože zdejší vtipy jsou tak vtipný, že je vždycky musí doprovázet i velmi nezdařené pazvuky, aby člověk pochopil, že se asi v danou chvíli měl smát. ()

ilemas

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, tudíž nehodnotím. Nechápu, když někdo dá odpad 1,2,3,4 proč ještě leze na Vánoční kameňák ? Pochybuji, že to spousta hodnotících vůbec viděla, dávají odpad už z recese. Zajímavé je, že jsou vyprodané kinosály což u trapárny Star Wars nejsou. Že by byl kameňák nakonec lepší než Hvězdné války? A proč, když jsou všechny Kameňáky samej odpad se pro velký úspěch točí další díly? Už se těším na Kameňák 7 !!! Reklama na bilboardu v Babovřeskách. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)
  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)
  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)

Reklama

Reklama