Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (451)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z filmů, u něhož nechápu, proč je tak hrozně podhodnocený. Vždyť jak jinak by měl vypadat thriller dnešní doby? Má to neskutečný spád, větší napětí než deset dobrých hororů dohromady, sympatickou hlavní hrdinku a pěknýho hlavního hrdinu, tak co víc si přát? Už jsem trošku zchladla, ale dalo mi práci, abych si Nerve hned po příchodu z kina nevrazila do topky. Věřím, že po příštím zhlédnutí se stejně neudržím, protože je to pecka! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelý neónový vizuál, parádna elektronický hudba, ako vždy rozkošná Emma Roberts (aj v spodnom prádle!) a prekvapivo solídny námet, ktorý výborne funguje... v prvých dvoch tretinách. Bohužiaľ od pridania nového pravidla na začiatku tretieho dejstva je to jeden veľký facepalm. Škoda, ale aj tak viac než obstojná žánrovka so skvelým audiovizuálom. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Celkem by mě zajímalo, jestli ambice tvůrců byla jen v mezích popcornového bijáku, anebo se snažili alespoň o povrchní obžalobu online společnosti. Kdyby se o něco takového pokusil někdo s jasnější vizí a technickým umem, mohla by z toho být Hra pro 21. století. Takhle na mě Nerve působil jako film, který úplně neví, pro koho je. Neony jsou fajn, ale žádný Gaspar Noé se rozhodně nekoná, pouze lehce dotvářejí atmosféru vyhypované společnosti mladých lidí, která už neví co se životem a je nepřetržitě online s dokonalým přístupem k internetu a nekonečnou zásobou nabitých baterií. 6/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V roku 2016 som sa na Nerve hodne tešil a sklamal ma, a až do včera mi tu svietilo hodnotenie dvoch hviezd. Spätne vlastné hodnotenie nechápem. Vyslovene blbý je iba záver, pár scén je dokonca vynikajúcich (rebrík, žeriav), je tam Emma Roberts a celkovo ide o neuveriteľne zábavnú oddychovku, ktorá sa vo svojom tempe nezastaví ani na moment. Zvyšujem na 4* a určite si to dám časom znovu. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

jedna hviezda a aj to iba za paradnu hudbu. inak to bola strasna, donebavolajuca kravina. kazdou minutou mi to zralo nervy. doslova. este doteraz ma bolia oci z tych debilnych hereckych vykonov a komedialnych nelogicnosti. este znesiem, ked je film kravina, ale ked je to kravina, ktora ma doslova serie, tak to uz nezvladam. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Myšlienka byť sledovaný veľkým publikom, zatiaľ čo sa vsádza na postavy naživo s podobným finále, je podobná zápletke z nemeckého televízneho filmu Hra o milióny (1970). Rozdiel je v tom, že tam diváci nepoužívajú svoje mobilné telefóny, ale sledujú hru v televízii, keďže film je z roku 1970. (Arsenal83)
  • Když si Vee (Emma Roberts) zkouší v obchodě šaty, je jí řečeno, že šaty jsou příliš drahé. Jde tak o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde hrála hlavní roli Julia Roberts, tedy teta Emmy Roberts. (Reesam)
  • Režiséri sa usilovali o hodnotenie PG-13, pričom Schulman uviedol: „Chceli sme zabezpečiť, aby ho videli mladší tínedžeri. Myslíme si, že má dôležité posolstvo a nechceli sme ho pochovať." Vzhľadom k tomu je film menej násilný, než je v predlohe od Jeanne Ryan a zároveň má úplne vymazanú sexuálnu výzvu, ktorá sa v knihe nachádza. (Arsenal83)

Reklama

Reklama