Reklama

Reklama

Trabantem z Austrálie do Asie

(seriál)
  • Slovensko Trabantom z Austrálie do Ázie
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dvanáctidílný seriál Dana Přibáně popisuje doposud nejnáročnější půlroční expedici tohoto cestovatele. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko překonal devítičlenný tým ve dvou žlutých trabantech, polském fiatu, neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Přibáňův tým na své zatím poslední filmové cestě urazil během půl roku 15 291 kilometrů. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (4)

O pár koleček víc (2016) (E01) 

Poté, co jsem před pár dny slyšel rozhovor s Danem Přibáněm, se mi pořádně zastesklo po jeho žlutém cirkuse a došlo mi, že jednu z těch seriálových verzí jsem ještě ani nerozkoukal. Další dvě na mě taky čekají s pár doposud neviděnými díly, ale Austrálie mi teď ze všech láká rozhodně nejvíc. ()

Bitva s byrokraty (2016) (E02) 

Ve všech doposud viděných trabantích výpravách mi počáteční rozhoupání před odjezdem a komplikace s byrokracií poměrně iritovaly, ale v australském seriálovém sestřihu se jde skoro ihned rovnou na věc, tudíž spokojenost je na místě už u 2. epizody. ()

Zlatokopeckou stezkou (2016) (E03) 

Člověk jim ohromně závidí, jakou cestou si to mohou drandit a zároveň by po ní nechtěl jet jak v autě, tak už rozhodně ne na motorce. Padal bych totiž ještě častěji než chudák Domča. ()

Na hranu pustiny (2016) (E04) 

V době, kdy nikdo z nás nedokáže říct, jestli vůbec budeme mít ještě někdy možnost se podívat do vzdálenějších koutů světa, potřebuju cestopisy jako sůl. Akorát nevím, jestli se u nich mám rozplývat onou krásou nebo brečet právě z toho důvodu, že se na ona místa nikdy nemusím dostat sám. ()

Reklama

Reklama