Reklama

Reklama

Ztracená archa

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2015, 7 h 21 min (Minutáž: 41–65 min)

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

Jason Isaacs, Anne Heche, Ori Pfeffer, Alison Sudol, David Costabile, Angela Bettis, Zen McGrath, Richard E. Grant, Regina Taylor, Omar Metwally (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Agent FBI Peter pracuje v Jeruzalémě na případu hledaného uprchlíka. Podezřelého mu vyfoukne před nosem místní policie, ale on najde něco mnohem cennějšího... (TV Prima)

Recenze uživatele joudas k tomuto seriálu (1)

Ztracená archa (2015) 

Ani v nejmenším nemám ve zvyku hodnotit a komentovat po první epizodě, ale vzhledem k tomu, že už další asi neuvidím… I když se to rozhodně dalo čekat, doufal jsem, že to bude něco trochu jiného, než bývá zvykem. Ale není. Proroctví, konspirace, tajné náboženské sekty a obřady, vyvolení, konec světa, hromada "náhod" atd. Už mi tyhle věci trochu lezou krkem, o to horší je, že kromě toho nemá Dig prakticky co nabídnout, protože ani herci a postavy mě nijak neoslovili a navíc je to ještě občas dost nepřehledně natočené. Jediným plusem je tak Jeruzalém (ať už to točili kdekoli) a Jason Isaacs. Ne že by to byla vyloženě hrůza, ale zkrátka z toho nemám zatím dobrý pocit a jsou lepší seriály, tak proč věnovat čas zrovna tomuto. Nevím, možná tomu po případných kladných ohlasech dám druhou šanci, deset epizod není moc, ale zatím ne. Kdyby radši obnovili Awake nebo udělali The dig. ()

Reklama

Reklama