Reklama

Reklama

Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka?

(seriál)
  • Japonsko ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 30 h 18 min (Minutáž: 24–27 min)

Předloha:

Fujino Omori (komiks)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Keidži Inai

Hrají:

Jošicugu Macuoka, Inori Minase, Maaja Učida, Nobuhiko Okamoto, Ai Kajano, Aja Suzaki, Činacu Akasaki, Rie Murakawa, Mucumi Tamura, Taku Jaširo, Jóko Hikasa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Ve městě Orario, kde bohové, lidé a další bytosti žijí pospolu, se nachází pod zemí obrovský labyrint. Kdo do něj vejde, může se stát boháčem, ale také zemřít. Jedním z dobrodruhů je Bell Cranel, který potkává bohyni Hestii a uzavřou spolu smlouvu, že za své služby dostane od ní požehnání, které mu pomůže v labyrintu. A tak začíná jeho dobrodružství za získání bohatství a slávy. (Harroc)

(více)

Videa (80)

Trailer

Recenze (21)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu tohle anime vypadá opravdu dobře, ale když se člověk nad ním zamyslí, tak má docela velkou řádku nedostatků, ale přesto hodnotím za 4 hvězdy. Musím uznat, že většinou takovéhle prostředí (vystřižené z počítačové hry) je často nešikovně zpracováno nebo není natolik zajímavé, aby se udržel onen RPG prvek. Zde ale prostředí působí velice přirozeně a jednotlivé prvky jsou dobře zakompovány, že si nad nimi člověk neláme extra hlavu jako u hry. Myšlenka oněch Bohů a jejich rodin (cechů) je velice zajímavá, monstra jsou dobře zpracovaná a schopnosti nejsou úplně přestřelené. Dále bych rozhodně dobře hodnotil i akci, které se tu člověk nabaží až až (především poslední boj s bossem je úžasný) a napětí je tu taky celkem dost. Sem tam do toho ta vtipná hláška nebo situace, která trochu uvolní atmosféru. Hlavní díry bych viděl pak právě v příběhu, kdy některé záležitosti jsou tu skoro zbytečně zmíněně, protože se vlastně člověk pořádně nic nedozví - jaké je pozadí hlavní postavy, proč se tam objevil ten boss, co má v plánu ta zákeřná bohyně, proč to má zrovna takovýhle název, když romantika je tam zrovna ne moc rozvinutá a jiné další. Animace je celkem povedená a hudba ujde. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Obstojný SAO konkurent? Určite, len či sa to vôbec dá vziať ako kompliment. Tož, Kirito má aspoň väčšie gule. Bell je slabá postava, stále "musím byť silnejší" a nič iné.... Hestia, podradný člen rodu Oppai-Loli, nie prvá, nie posledná, a nedajbože ani zaujímavá, napísaná presne na "obľúbenú postavu". Blondínka bola fajn. RPG mám rád, ale bez zbytočných drístov a ešte zbytočnejších postáv. 2* ()

Reklama

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Nečakam od toho viac ani menej ako jedinečnú 5*-ovu zábavu, ktorej sa mi za tých pár častí, ktore zatial uzreli svetlo sveta, aj dostalo. Nestažujem si na nič iba ak na každotýždenné čakanie. Ako som už písal(myslím že pri SAO alebo Log Horizon), mám hrozne rád RPG-čky, takže toto je další podarený prírastok do môjho watchlistu, ktorý ma neskutočne baví. Dal som hned najvyššie hodnotenie aj ked viem že v doposiaľ odvisielaných epizodach toho nebolo moc predstavené, ale ta atmosfera ma hned zobrala. Je to podobne ako ked som začal pozerat SAO, po prvej epizode som sa nemohol od toho odtrhnúť. Myslím že to bude obstojný konkurent. 9/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V skratke DanMachi je séria, kde sa kvalita dosť mení. Prvá sezóna naozaj celkom ujde a keď Vás bude baviť určite budú aj ostatné ehm teda viac menej áno. Anime síce nie je háremového ani ecchi typu, ale určité prvky toho prvého čiže háremu sa tu dajú vidieť, lebo všetci sú do istej miery posadnutý hlavným hrdinom Bell Cranelom. Škoda, že neskôr nedostáva až tak veľa priestoru v podstate najlepší charakter Ais Wallenstein, ale skôr iné druhé charaktery. Charakter development, alebo inak povedané vylepšovanie hlavného hrdinu či jeho nejaký osobnostný či silový rast sa zastavuje po prvej sérii čo je na škodu. Sú síce pred ním nejaké výzvy, ale pôsobia fillerovo a hlavný hrdina sa v podstate nenaučí žiadne nové "jutsu" haha (z Naruta). Moje odporúčanie znie vyskúšať a keď Vás bude baviť prvá séria s chuti sa ponorte do ďalších o niečo slabších ...Bohužiaľ pre DanMachi sú na "Trhu" aj lepšie podobné anime s lepším príbehom a charaktermi, ale to neznamená, že DanMachi nestojí za hriech. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Napínavé, akční, zábavné, co více bych mohl chtít? Fantasy anime z prostředí rpg světa, kde se vše točí kolem dungeonu, který je rozdělen na patra podle obtížnosti... nic nového pod sluncem, ale výborně zpracované a chytlavé. kromě dobrého příběhu jsem si opravdu oblíbil některé postavy, jako např. Bella, Ais, Lilly, Ryu, Hestii a další. Vše je doplněno pěknou animací a epicky vypadajícími souboji. Jen doufám, že tomuto anime není ještě zcela konec. Alespoň druhou sérii by si zasloužil... - 95% ()

Galerie (827)

Reklama

Reklama