Reklama

Reklama

Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka?

(seriál)
  • Japonsko ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 30 h 18 min (Minutáž: 24–27 min)

Předloha:

Fujino Omori (komiks)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Keidži Inai

Hrají:

Jošicugu Macuoka, Inori Minase, Maaja Učida, Nobuhiko Okamoto, Ai Kajano, Aja Suzaki, Činacu Akasaki, Rie Murakawa, Mucumi Tamura, Taku Jaširo, Jóko Hikasa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Ve městě Orario, kde bohové, lidé a další bytosti žijí pospolu, se nachází pod zemí obrovský labyrint. Kdo do něj vejde, může se stát boháčem, ale také zemřít. Jedním z dobrodruhů je Bell Cranel, který potkává bohyni Hestii a uzavřou spolu smlouvu, že za své služby dostane od ní požehnání, které mu pomůže v labyrintu. A tak začíná jeho dobrodružství za získání bohatství a slávy. (Harroc)

(více)

Diskuze

HDeer

HDeer (hodnocení, recenze)

Harroc

Mám pocit, že to je len pre publikum so vzťahom k light novele. Určite by si vystačil aj s niečím kratším, ako napríklad Bell-kun a jeho dievčatá, alebo tak nejak :)

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Za mě asi takhle, každý kdo někdy hrál nějaké RPG se při pohledu na zdejší levelovací systém, skilly a statusy musel spokojeně pousmát, takže ano, zatím to má mou pozornost, jen doufám, že se to nezvrhne v šílenou fantasy harémovku, kde bude sbalení holky v Dungeonu a s tím spojená hromada ecchi nesmyslů prioritou a rozvoj charakterů a poznávání zdejšího zatím hodně zajímavého světa bude někde daleko v pozadí... 

HDeer

HDeer (hodnocení, recenze)

Krásny vizuál, uspokojivá hudba, levelový systém či postavy, seriál Dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru no darō ka? ponúka rozhodne zaujímavý štart, do sveta Oraria a božských patrónov. Do prvej epizódy sa im do toho podarilo vtesnať pomerne dosť a ani napriek tomu som nemal pocit, že by to bolo nejak uponáhľané. Jediná výtka. Bellov voice casting sa absolútne nehodí. Nespochybňujem potenciál Yoshitsugu Matsuoky, iste má za sebou kopu úspešných rol, no zachytiť jemnosť a krehkosť hlavnej postavy sa mu v tomto prípade vôbec nedarí.

na příspěvěk reagoval Harroc

Reklama

Reklama