Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední díl spessartské trilogie. Strašidla se vrací z vesmíru a přistávají u zámku, kde naleznou nešťastnou Anneliese (Liselette Pulver). Její snoubenec právě upřednostnil manévry před svazkem s ní. Strašidla nabídnou Anneliese svou raketu, aby ho mohla dohonit. Vinou nehody však putují časem, a ve všech dobách které navštíví, muži váhají mezi válkou a láskou k ženě. (Jezinka)

(více)

Recenze (39)

Gig 

všechny recenze uživatele

Třetí a závěrečný díl série. Ale už slabší. Ale co by byla trilogie bez třetího dílu. :) Ještě dodám k celé trilogii. Dabing se opravdu povedl a to se vším všudy a to myslím i s písněmi. To se málokdy umí. A tenkrát jsme to jako že vážně uměli. To byla doba, kdy strašidla byli Spessartu a dabing předčil originál: Mrazík ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to nebylo tak dobré, jako ty dva předchozí díly, ale stále to bylo fajné. Škoda ztráty herečky jednoho ze strašidel z minulého dílu, chápu kroky v dílu tomto. Veselé cestování časem. Opět krásná L. Pulver. Ale už to prostě nebylo ono. Vtipné ano, povedené, ale už hodně na hraně s trapností a opakováním vtipů. Za zmíňku jistě stojí krásná herečka hradní paní z nějakého toho 16. století. Ale nevím, která to byla... ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Závěrečná část hudební veselé sci-fi trilogie ze Spessartu má v Liselotte Pulverové milou průvodkyni na cestě do minulosti i budoucnosti. Doba se mění, ale lidé zůstávají stále stejní. Důležité je, že komteska nakonec najde to, co hledala. Pěkné melodie, přiměřená dávka humoru a mírové poselství, které tento originální příběh nese napříč časem, dodává mu na aktuálnosti. Od natočení tohoto filmu vznikla řada dalších, tématikou podobných a jistě i lepších. Třeba Robertu Zemekisovi bylo v době vzniku tohoto filmu 15 let, tak kdo ví, třeba mu byl inspirací k natočení trilogie Návrat do budoucnosti. Ale ať tak, či tak, já mám celou tuto trilogii ráda a to navzdory době, která uplynula od jejího natočení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to dosť prekombinované, zbytočne naťahované a z celej trilógie najviac detinské. Neviem prečo v tých dobách, mal niekto vôbec nápad, týmto detským prístupom zvýrazniť túto sériu. Paradoxne v tej ére nežili zdegenerované náhražky ľudských bytostí, ale asi niekto z tvorcov tušil, že príde doba horšia, ako tá z roku 2067 z tohto filmu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Za písničky, čtyři. Když slyšíte "Až zaťukám u dvířek tvých", "Rýnské víno" a další fláky, budete si zpívat spolu se Strašidly. Epizodičnost a směřování nikam ubíjí to, co v jedničce a ve dvojce slavilo úspěch, totiž příběh. Trojka je upřímně řečeno hodně velká kravina, ale režisér Žáček a sólisté z Karlína zachránili mnohé. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama