Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $2,8milióna║Tržby USA $9,561,064 ║Tržby Celosvetovo $27,365,467▐ Mladý Schwarzenegger to slušne ustál, Bella Thorne je v pohode. Dejovo je to také už dosť schematické tieto romantické dramatické príbehy o mladých, hrá to aj na emócie ale vďaka ústrednej dvojici to je pozerateľné, dokáže to zaujať, neotráviť. /70%/ ()

grosek 

všechny recenze uživatele

Ach jo... těch 90 minut mi už nikdo nikdy nevrátí. Nerozumím výšce hodnocení filmu... když třeba porovnám s Všechno, úplně všechno - druhý zmiňovaný film je mnohem lepší - tam je aspoň překvapivý konec a zajímavý zvrat. No, každopádně, vnímám to jako další pokus o to, přispět do sady filmů zahrávajících si se smrtí a láskou pro teen diváky. Ale podle mě se to nepovedlo. Bylo to až moc jednoduché - a všichni víme, že to jde udělat i dobře (viz Hvězdy nám nepřály, popř. Zůstaň se mnou). * ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že film dopadla špatně, protože jinak by neměl žádný smysl. Pořád jsem nucen přemýšlet nad tím, zdali spolu mladiství pár měl koitus nebo se prostě jen pusinkoval a vyprávěl básničky o ptáčcích a kytičkách. Schwarzenegger 2.0 obstojný. 69% Celosvětový příjem k 12. 2. 2019: $27,365,467, což je 9,77 násobek rozpočtu ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Well.. rozjezd to ma dobrej ale zhruba od pulky to zacne pusobit hrozne cringe a ke konci se to zase snazi hrat moc na city. Kazdopadne u Belly odvedli make up artisti velmi decent praci i jeji herectvi a zpev nebyl vubec spatnej. Mladej Arnie trochu pokulhaval, ale aspon pusobil prirozene. Proste dalsi takova romantická teen jednohubka kterou moje cynicka duse nedokaze ocenit na plne care. Silná 3* = 70% ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Hoci sú Thorne a mladý Schwarzi sympatickí, pekní ľudia, na ktorých sa dobré pozerá a ich láske fandíte, nedá sa ubrániť dojmu, že celé dielo je jeden ťažký gýč a kŕč. Herectvo Thorne je neprirodzené a hlavnú rolu v tom hrá nepresvedčivý scenár. Taktiež na zápletku sa čaká do úmoru a celkové vyústenie, hoci smutné, už veľmi nevylepší dojem. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama