Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Klasický romantický film, který zpočátku bije do očí, protože ta osudovost, kdy se hlavní postavy potkají a do sebe zamilují, je přeci jenom tak nereálná, jak už to bohužel ve filmech bývá. To je ale asi jediný závažný problém filmu. Nakonec chápu, že tvůrci museli skočit po tak rychlém zakoukání do sebe, protože film má jiná témata, která musí vyprávět v poměrně krátké stopáži. Zbytek už je naprosto v pořádku, veškeré herecké obsazení je sympatické, všichni hrají se ctí a důstojně. Příběh má dost smutný konec, což donutí diváka vymáčknout i nějaké ty emoce. Navíc snímek představí skvělou řadu dobrý písniček. ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé záporné komentáře tady a ani to, že někdo píše že mezi hlavními postavami nefungovala chemie?? Wtf? Lepší chemii má snad max Ryan Gosling s Emmou. Jinak námět je více méně ohraný s nádechem něčeho nového, ale i tak mi to nevadilo a byla jsem mile překvapena výsledkem. Samozřejmě slzavé údolí lvl 300, ale to tak mám často 😀 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asi kýčovité, je to schématické, je to zidealizované. Ale taky je to po citové stránce naprosto funkční, se skvěle zahranou hlavní dvojicí a parádně sympatickými lidmi okolo. Nečekal jsem mnoho, zejména asi proto, že mi některé názory a aktivity Belly Thorne nejsou příliš po chuti, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V první půlce jsem si říkal, že buď koukám na variaci Everything, Everything s trošku pozměněnou dysfunkcí nebo na film, který je cílený na diváky, kteří vidí svůj vůbec první romantický film, tzn naprosto generický příběh se všemi zaběhnutými klišé, které lze v tomto ranku vyhrabat. V druhé polovině se mi přecejen povedlo naladit na onu romantickou linku a poměrně dobře jsem se bavil. Tenhle film se rozhodně nezapíše jako milník svého žánru, ale podobných jednohubek poslední dobou spíše ubývá, takže za mě palec nahoru...70% PS: Patrick Schwarzenegger si není ani fyzicky, ani herecky podobný s, vy víte s kým, a klidně bych se nezlobil, kdyby ho čekala nějaká zajímavá kariéra u filmu, samozřejmě mimo akční žánr (ovšem i takový Dylan O'Brien dokázal, že to jde). ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi teen pohádky, romantiku se vším všudy a nevadí Vám milostný příběh, který nekončí šťastně, usedněte a připravte si kapesníky! Katie je celý život uzavřená pod rolety oken, krom pravidelných návštěv doktorů, jelikož trpí ojedinělou nemocí na denní světlo. Roky plynou a ona dospívá a touží po lásce. Tajně obdivuje Charlieho, který chodí kolem jejího domu každý den již několik let. Díky lásce k hudbě, chodí Katie po setmění hrát na kytaru na nádraží. Když jí tam jednoho dne spatří Charlie, začne se o ní zajímat až se do ní zamiluje. Netuší však jakou má nemoc a ona nechce pokazit jejich společné zážitky. Prožívají tedy krásné okamžiky do chvíle, než se jednoho rána po večerním výletě vzbudí na pláži a Katie zjistí, že vychází slunce! 70% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama