Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den školy se uhlazený učitel Andy Campbell nechtěně zasadí o vyhazov svého obávaného kolegy Rona Stricklanda. Když ho pak Strickland vyzve na pěstní souboj, Campbell musí najít způsob, jak se vyhnout krutému výprasku. Ice Cube a Charlie Day hrají v komedii "Na férovku, pane učiteli" dva středoškolské učitele, kteří se chystají vyřešit své rozpory pěkně po „drsňácku.“ Poslední den školy se uhlazený učitel angličtiny Andy Campbell (Day) ze všech sil snaží udržet věci pod kontrolou, a to i navzdory nejapným vtípkům maturantů, špatnému vedení a rozpočtovým škrtům, které ohrožují pracovní místa. Všechno ale začne jít od desíti k pěti poté, co se nechtěně dostane do křížku se svým mnohem drsnějším a obávanějším kolegou Ronem Stricklandem (Ice Cube), který Campbella vyzve na staromódní pěstní souboj za školou. Zpráva o potyčce se šíří rychlostí blesku a stane se přesně tím, co tahle škola – i Campbell - potřebují. (HBO Europe)

(více)

Recenze (109)

masekjc 

všechny recenze uživatele

Pokud je to trapné více než vtipné, je to vždy špatně a u bláznivé americké komedie to platí dvojnásobně. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

nebejt toho odpornýho negerskýho koktání, mohla to bejt fajn komedie. Takhle musím ubrat 3*. 33% A stejně jsem se udělal, zmrdi!!!! ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Hvězda navíc za rapové vystoupení dcery s otcem a mega kozy Christiny Hendricks :D Jinak takový lehce zapomenutelný průměr, stejně jako "Fakjů pane učiteli". ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Ice Cube není umělec a ani herec. Bohužel, jestli si někdo myslí, že nadávka za každým slovem a neustálý kroucení hlavou jsou drsný, no nevím kde to potom sebrali. Párkrát sem se zasmála, to přiznávám, ale hodně scén bylo vyloženě trapných. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Je to jednohubka, ale v rámci žánru a Rkovyho ratingu to šlo. Někdy tlačí na pilu ale 90 minut uteče jako nic a pakrat se člověk i usměje. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tato rádoby komedie je založená na tom, že se v ní v kuse a neustále hodinu a půl žvaní a to o úplných blbostech. Hlavní žvanitel je muž s tím nejodpornějším kvičákem, který jsem kdy slyšel. Poslouchat ho v kuse tak dlouho, jak tam furt kvičí jako baba bylo nadlidské úsilí a sebezapření. Film o hovně, ze kterého mě ještě pár hodin bude bolet hlava. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Vyloženě průměr kde je jeden co si s ním každý vytře prdel a druhý co je král školy. Hodně velké plus je délka a i nějaký ten foreček se tu najde. Ice Cube klasicky dobrý zbytek tak nějak sekunduje. Nenadchne ani neurazí je to jen 90 minut času. ()

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po dlouhé době riskl nějakou americkou komedii.. ach jo.. to vážně amíci neumí dělat humor bez fekálů, nadávek, naprosto nereálných situací a těch nejdebilnějších dialogů ever? Kdyby mi bylo 15 let a měl v hlavě nasráno, tak by to asi prošlo, ale tohle fakt ne.. ()

zubrik66 odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším čo je vtipné na tom, že učitelia rovnako ako žiaci iba pičujú... Tupé a primitívne scénky sa tu striedajú so sračkoidnou banalitou, čo už všade bola... ()

Mr_Fear 

všechny recenze uživatele

Správná ujetost na odreagování, tady člověk nemůže hledat něco vyššího, tady se jenom vypne a nechavá se unášet na vlně ztřeštěného humoru. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Ostrý humor, nezvládateľní žiaci, premena nice guya na tvrďáka a zopár morálnych ponaučení. Jasné, je to tak klišé ako sa len dá a do kina by som na to určite nešiel, no aj guilty pleasure si občas treba dopriať. Bod za Christinu Hendricks a jej...herecký talent. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Americká blbost na jedno zhlédnutí. Počet trapáren značně převyšuje lepší důvtip, ale s realitou nemá společného vůbec nic. Aspoň se Ice Cube byl dobrý, i tak slabých 35%, dvě hvězdy. ()

wanry02 

všechny recenze uživatele

Ale jo, průměrná komedie zaměřena na středoškolské publikum, u které jsem se i občas zasmál, ale jinak je film potřeba brát s obří rezervou. 40% ()

Chromeskull 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie,zhlédl jsem ji už nekolikrát,ale pouze s titulkama.Český dabing je otřesný,v žádným případě nedoporučuju,jinak Topovka.100% ()

Reklama

Reklama