Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (164)

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAk by řekl můj zesnulý děda - "No do prdele chlapi!". Tohle je strašnej šajlak, tím se rozumí, že je to sračka jako řemen. Vůbec nechápu tolik povyku pro takovouhle sračku. Chápu, že pro fanoušky knížky tohle musí bejt naprostý šílenství. Já to teda nečetl, ale Kéla tvrdí, že je to ok a když to tvrdí Kéla, tak to tak musí bejt. POstavy zmateny, mezi nima nic nefunguje, pořád se tady jen kecá a kecá. Mrtě postav, zmatek. Strašný, poslední díl když skončil, tak sem nahlas zařval - Taková píčovina! ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What's your name?" "Call me Falka." _____________ Pôvodne som bol nastavený tak, že po druhej sérii ma nedokáže jednoducho už nič rozhodiť a od tejto kapitoly Netflix Witchera som očakával to najhoršie... Nakoniec sa však moje obavy tak úplne nenaplnili (čo ma úprimne teší) a v konečnom dôsledku je to o kúsok lepšie ako druhá séria (avšak tá známka zostáva stále biedna...). Príbeh je síce neskutočne zmätený a skratkovitý (s výnimkou prvej epizódy aj celkom nudný) a Ciri je mi v tejto sérii úplne najmenej sympatická (a to som myslel, že horšie to byť už nemôže). To však nemení nič na tom, že sme tu dostali zopár (naozaj však iba zopár...) naozaj výborne natočených bitiek a okrem toho to na mňa už nepôsobí tak odfláknuto ako v predošlej sérii (no CGI príšery sú stále otrasné a jednotvárne 🤮) a chvíľami (naozaj som tomu nemohol uveriť!) ma to dokonca aj bavilo!!!!! Stále však nemôžem dať viac ako 5 zlomených rúk z 10, pretože to, čo spravili s Marigoldom je jednoducho neodpustiteľné! LGBT v tomto seriáli mi nijako nevadilo, ale fakt by ma zaujímalo, koho napadlo spraviť gaya z Marigolda, ktorý by mal byť tým najväčším magnetom na ženy široko ďaleko! Fakt netuším, čo mám na to povedať... Odchod Henryho Cavilla tiež nekomentujem (ale veľmi ma neprekvapuje), no aj tak som na štvrtú sériu veľmi opatrne, ale aj tak úprimne zvedavý... Krst Ohňom je pre mňa tou najlepšou časťou knižného Zaklínača a má obrovský potenciál vytiahnuť tento seriál nahor (každý, kto pozná trpaslíkov, Regisa a Milwu už bude vedieť, o čom hovorím), takže stále dúfam (ale moja nádej nie je úplne obrovská), že to tvorcovia nepokazia. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem si jistej, že kdyby Zaklínače dělalo od začátku HBO, tak by byla kvalita alespoň o 2 úrovně výše. Jakožto velký fanoušek 1. série a oukej 2. série, už mě to zde taky pomalu přestává bavit jak si mění příběh a scénář furt hrozně zaostává. Sice je tu mnohem více věcí z knížek než v minulé sezoně (tam nebylo téměř nic), ale stylem jakým je to odvyprávěno, je občas už na nervy drásající. Pár jednotlivých scén je dobrých, ale většina kolísá a musím přiznat, že buď otravná nebo zbytečná. Co zde např. udělali s Marigoldem v jedný části je snad trestuhodné, Radovid tragickej ve všem, celkově ten casting v těch vedlejších rolích je špatnej (kromě Dijkstry) a Rience hrozně nevyužitej a antiklimatickej. Kontinent mi přijde velkej asi jako Středočeskej kraj, jak se všichni rychle přesouvají. Chudák Henry se musel celou dobu tvářit, že mu ty předělávky v příběhu nevadí, ale vevnitř určitě pomalu umíral. Na tu jeho choreografii akčních scén je ale radost pohledět. Tito tvůrci si ho nezaslouží a je dobře, že od tohoto radši odešel. V příští sezonu už vůbec nevěřím, že bude dobrá, i kdyby byl Liam skvělej, ale kouknu stejně, asi jenom ze zvědavosti už. Dal bych 2 hvězdy, ale pro Henryho dám tu třetí. Není tu žádný díl, který by extra vynikal (bitva o Thanedd kdybych měl vybrat), jenom pouze pár jednotlivých scén, které se povedly. Půjdu si přečíst znovu knihy na zlepšení nálady. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je napínavá, ale chaotická - až trochu moc se tu skáče z jednoho tématu na druhé a hlavní dějovou linkou je tu tentokrát politika. Pokud to člověk bude brát jako další příběh - bez přihlédnutí k předlohám - tak to má svou poutavost, napínavost a hlavně spoustu zajímavé akce. To co autoři sice pokazili na vyprávění příběhu trochu vynahradili jako obvykle krásným pozlátkem (vizuálem). ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tretia séria za nami a musím povedať, že už tu cítiť mierne sklamanie. Mne sa oproti väčšine, prvých 5 častí dosť páčilo, súboje sú fantastické, dostali sme aj monštrá začo som veľmi rád a do toho skvelá hudba, ktorá v tomto svete pasuje na výborná. Horšie je však zistenie : No Geralt, no party. Všimol som si to už aj predtým ale teraz ešte viac, ako náhle je na scéna Henry tak to ohromne baví, ako náhle idú do popredia iné postavy , je to "zývačka". Za mňa je Henry srdce seriálu a neviem si predstaviť ako sa stým Liam popasuje. Celkovo som sa však bavil, Henry dostal krásny súboj na konci aj keď krátky, potešil jeho súboj s príšerami, čarodejom, masaker na začiatku. Rozhodne Henry a jeho Geralt ostanú v srdci. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)
  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama