Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

tento film je obraz doby a recenzenti sa v nom našli , preto dávajú odpad  

Fowlee

Fowlee (hodnocení, recenze)

pice reziser by mal sediet ze stvoril tak vymyvaciu kokotinu epickych rozmerov

MalaBambitka

MalaBambitka (hodnocení, recenze)

Šla jsem do tohohle filmu bez jakýchkoliv očekávání a moc mile mě překvapil. Nejvíce se mi tam líbil ten plot twist na konci, to jsem vážně nečekala.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Sluší si připomenout, že Cuky Luky film je pokus o prequel k internetovým streamovaným epizodám z TV Markíza, které jsou dlouhé asi tři minuty a ve kterých nám zmíněné představitelky poněkud naivní formou předkládají své názory na všechno.

Uživatel luka4615 smazal svůj příspěvek.

Cremonesi

Cremonesi (hodnocení, recenze)

Otras nad otras. Prvých 20 minút nudy a myslela som si že sa to rozbehne. Nerozbehlo sa to. Dej bol absolútne nesúladný nedalo sa mu veľmi rozumieť. Trápne vtipy a nasilu chcieť byť vtipný!!! Nechoďte nikto na to do kina! Ani raz som sa nezasmiala! Evelyn tá je podarená škoda že je tam iba jednu minútu z celého tohoto nudného braku. Poslednú hodinu som zúfalo čakala na koniec filmu.

Deniel3

Deniel3 (hodnocení, recenze)

Prosím Vás, kto mi poviem ako sa volá tá skladba s filmu ktoré hrá v pozadí keď sú v bare a chcú ich opiť? ďakujem

na příspěvěk reagoval Razz

Uživatel Bear52023 smazal svůj příspěvek.

Primavera

Primavera (hodnocení, recenze)

HarryBlock

Chyba v režii? Český režisér by nám pokazil slovenský film? :-) No neviem, či to nebolo skôr chybou v scenári. Boli silné miesta, aj slabšie dialógy. Možno skôr priveľa scenaristov a kompaktnosť sa stratila.

HarryBlock

HarryBlock (hodnocení, recenze)

No má to náznak príbehu na rozdiel od iných sk filmov, ale ten bohužiaľ moc nefunguje(nelogickosti a repetitívnosť). Najväčšia chyba je ale v réžií, lebo niekoľko vtipov vyšumí na prázdno kvôli zlému podaniu. Peta Polnišová má ale celkom charizmu ked hrá civilne a neafektuje. 

na příspěvěk reagoval Primavera

Primavera

Primavera (hodnocení, recenze)

mima33 - nie je to žiadna zbierka skečov a nie sú tam ani tie afektované dialógy kredenc typu, je to celkom iný scenár, komédia s crazy dejom, recesia, total uletený film, ktorý paroduje naše smotanové "celevriti".

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

Možno to fungovalo ako nejaké trojminútové skeče v Kredenci (myslím, že som videla jednu časť), ale ako takmer dvojhodinový film...? Neverím tomu, že to dopadne lepšie ako katastrofálne - ale čo viac čakať, vzišlo to predsa s produkcie Narkózy :D 

choze

choze (hodnocení, recenze)

Ten trajler mě mentálně znásilnil. Měli bysme za něj hned vyhlásit Slovensku válku.

De Large

De Large (hodnocení, recenze)

Nechápem to celkom dobre, môj vkus je úplne inde, ale ja som sa proste dobre bavil :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bear52023

Bear52023 (hodnocení, recenze)

To koho bol nápad vyrobiť takýto trápny sranec ? To fakt niekomu tie dve p*** prídu vtipné ? No asi áno, keďže o nich robia celý film. Až teraz si človek uvedomuje, na akej inteligenčnej úrovni je to naše Slovensko... smutné.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel haffen smazal svůj příspěvek.

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Pri úrovni dnešnej slovenskej televíznej "zábavy" neprekvapuje, že tak nevtipná sračka dostala vlastný celovečerák. Skeče boli úplný otras, uvidíme čo prinesie film. No nedúfam v niečo prevratné.

Reklama

Reklama