Reklama

Reklama

Pitbull: Nové pořádky

(festivalový název)
  • Polsko Pitbull. Nowe porządki (více)
Trailer

Obsahy(1)

"Stane se vražda. A já u toho budu. A říkám ti to jen proto, že mi to nebudeš moci dokázat." S těmito slovy se Boguslaw Linda, v roli gangstera zlomeného minulostí, vrací na plátna kin. Ve filmu Patricka Vegy Pitbull. Nové pořádky se takto vysmívá policistovi přezdívanému Majami z mokotowského (čtvrť ve Varšavě) policejního oddělení. Když Majami začíná rozpracovávat skupinu gangsterů, jeho cesta se protne s policisty z předchozího Pitbulla - Gebelsem, Igorem a Barszczykiem. Ukazuje se, že oddělení vražd z paláce Mostowskich (zde sídlí Ředitelství policie hlavního města) vyšetřuje mokotowskou skupinu v případu "Gangu sekáčů prstů", který je zodpovědný za sérii únosů a zabíjení. Policisté z obou oddělení začínají chápat, že narazili na jednu z nejsilnějších kriminálních organizací v Polsku, a pokud chtějí uspět, musí spolupracovat. (kamals)

(více)

Diskuze

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Klasickej ujetej pšonckej shit, ale nedivim se, ze si zrovna vymasteny Polaci mysli,ze to asi takhle muzeme vydavat za autentickej krimi film, vic duveryhodne pusobi Simir nez tenhle Pitbull, ja teda doufam, ze tajne sluzby v Polsku jsou na tom o dost lip.

Související novinky

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

23.10.2016

3 kinosály, 4 země, 5 workshopů, 5 dní, 18 hostů, 40 filmů. MFF 3Kino – Praha 2016 proběhne ve dnech 2. až 6. listopadu ve dvou sálech kina Atlas, ale nově i v kině Evald. Festival se i letos… (více)

Reklama

Reklama