Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (364)

silentname 

všechny recenze uživatele

Čo môžem k tomuto filmu povedať? Pokiaľ ste ho ešte nevideli, tak jednoznačne využite fakt, že je v kinách a choďte sa naň pozrieť ešte dnes. Omar Sy tu absolútne exceluje a podáva jeden zo svojich najlepších výkonov, aké som asi videl z jeho strany. A najmä má možnosť s čím aj pracovať, pretože scenár k tomuto filmu je tak skvele napísaný, že ani raz nemám z filmu pocit, že by nudil. Postavy sú skvelé, myšlienky sú skvelé a keď si človek v závere všetky scénky premietne, všetko do seba zapadne. Všetko tu funguje. Atmosféra je skvelá, komédia funguje, dráma je efektná, herecké výkony sú skvelé, scenár je perfektný. Myslel som si, že koncept je už obohraný, ale dokázali z neho tvorcovia vyťažiť absolútne maximum. A je to absolútne dokonalé. Pre mňa jeden z najlepších filmov roku. Zatiaľ. Ale jednoznačne je to druhý tohtoročný film, ktorý si zasluhuje moje najvyššie hodnotenie. A nebudem ani viac kecať, proste naňho choďte. Nebudete ľutovať. Hodnotenie: A+ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto filmu je trochu očekávaný, není na něm nic moc tak vyloženě překvapivého, ale musí se mu nechat, že byl tak dobře obsazen, že vás prostě strhne. Omar Sy je natolik skvělým hercem, že zvládne každou scénu, ať už frajera, nebo otce milujícího dceru, nebo zdrceného muže. Vše mu sedí dokonale. ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Vše funguje jak má, krásný film. Bohužel mé hodnocení musí jít o hvězdičku dolů, protože jestli je něco, co nemam rád, tak to jsou na chlup stejný kopírky. Stačí dosadit jiné herce (zde naštěstí kvalitní), vybrat jinou lokalitu a film je na světě. Mexický originál Bez návodu není určitě horší, ale uznávám, že ho asi moc lidí nevidělo a proto nemají takový problém jako já. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Už podruhé ve dvou dnech jsem musel vypnout toho cynického parchanta v sobě, abych si mohl užít sympaticky rozbolavělý film. Kdybych se těšil na skvělou komedii, byl bych zklamaný, ale jako drama funguje snímek skvěle. Ani nevím proč, ale Omar Sy mě baví, ať už hraje nečekaného taťku, pečovatele, kuchaře nebo gangstera, tentokrát ho výborně doplnila Clémence Poésy a úspěch se dostavil. Možná se mi film líbil i proto, že jsem čekal spíše nějakou pitomůstku s úžasně šťastným koncem a místo toho přišel dramatický příběh, který mě bavil a dvě hodiny uběhly strašně rychle. Doufám, že takových záležitostí nehodlají Francouzi točit víc, nerad bych měnil svůj záporný vztah k jejich kinematografii. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Omar Sy" opätovne v hlavnej úlohe svojsky citlivého chlapíka. Po skvostnom opatrovateľskom "Intouchables", tento krát nečakane v roli otca. Veľký sympaťák je tento "mahagón", pričom "len" vďaka nemu zrejme tento snímok dosahuje tieto výšiny. emocionálne, i keď v mnohým prípadoch, totálne pritiahnuté za vlasy, nereálne, bez vysvetlenia, bez scenára, ktorý čokoľvek vysvetlí ... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama