Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

silent cut 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neštěstí... z podle mého názoru geniální komedie Whole nine yards přímo explodovala radost z práce. Nic objevného, žádné extrémní zvraty... Jednoduchost sama. Skvělá atmosféra. První díl přinesl lehkost komedií o dvě dekády starší, které prostě nic neřešily. DVOJKA o tohle o vše přišla a v gejzíru demence a hysterických výlevů se ztratily i poměrně dobré vtípky. Teď si zaspoileruji, ale dělám to pro Vaše dobro : To že se prakticky celý film děje jakoby naoko mi je dokonale k ničemu, když se tam všichni chovají jako Ozovo žena v prvním díle ( čti : jako totální vypatlanci ) Možná bych si film na podruhé užil trochu víc... Možná... Možná je fajn čichat ředidla...ne díky... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jsem napsal u jedničky, se definitivně potvrdilo a ještě neúnosně přehnalo ve dvojce. Jestliže v prvním filmu Jimmy Tulipán vyzařoval nějaké charisma a vzbuzoval respekt (a to bych řekl, že ano!), pak ve dvojce o to všechno přichází, protože se chová jako pravý a nefalšovaný debil. Nemyslím tím, že má na nohou plyšové králičí bačkůrky a cupitá v nich kolem plotny. Mluvím o jeho slabošském chování, laciných siláckých řečech; o tom, že kdykoli mu dojdou argumenty, ucedí: "Drž hubu, nebo tě zabiju!" nebo něco v tom smyslu. To už není "ha ha, typický Bruce Willis", to je autorská bezradnost. Ještě nepochopitelněji se chová zubař Oz. Ještě víc jako submisivní fackovací panák, který si nechá líbit takové věci, že nad tím zůstává rozum stát. I ten nejmírumilovnější jedinec by Tulipána dávno bez pardónu nakopal do zadku. A dobře by udělal. 20% ()

Reklama

zipper111 

všechny recenze uživatele

Když vidím tu Bruceovu držku, vždycky se musím smát. Je to dobrej herec, ale nehodí se na žádný vážný filmy, protože on se prostě pořád směje :) . Když je v nějakým jiným filmu akční scéna, kde jde všem o život, Bruce tam lítá a střílí po příšeře, která by si ho ráda dala k večeři, tak se tváří, jako kdyby z toho měl srandu...a podle mě ji i má. A ono to většinou i skvěle vypadá...Přesto do tohoto filmu mi moc nezapadá, protože i on asi ví, že čeho je moc, toho je příliš a tak se i sice "směje", ale zatraceně falešně :) ... kdyby to nebyla taková stupidita, kterou ani velkej Bruce nemůže zachránit, možná by se i smál...2* za něj a jeho roštěnku.... ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

na Amandu Peet bych se mohl dívat pořád a pořád v prvním díle ukázala co mohla(doslova), v celku se jedná o nenásilnou akční komedii kde se Perry snaží vytřískat co to jde ze svého komediálního umu ale jak je vidno nejlíp mu to jde v seriálové sféře, Willis s bačkůrkama mi taky moc nesedí, velmi dobrý je Pollak v roli svého otce a mafiánského dona ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co se tady v noci dělo? A proč mě bolí zadek?" Uděláme z charismatického zabijáka hospodyňku v růžových bačkůrkách? To je nápad. To bude srandy. Jenže můj převaděč spojitosti tohle prostě nepobral. To, že je trapný Oz, je totiž naprosto v pořádku, protože takový byl vždycky, ale Jimmy? To se nedělá, zkazilo mi to náladu tak, že mi ji nevylepšily ani Jill se Cynthií a těm to nikdy nedělalo problémy. Sbohem, Tulipáne, už se neuvidíme. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Za 40 milionů dolarů natočený sequel během prvního víkendu (9.-11. 4. 2004) moc nevydělal a odnesl si z amerických kin jen 6,6 milionů USD. Pro Bruce Willise (Jimmy Tudeski) to byl nejhorší úvodní výdělek kariéry od propadáku Barva noci (1994), který debutoval stejnou sumou. Celkově si film odnesl z amerických kin jen něco přes 16 milionů, celosvětově pak 26,2 milionu, což při výše zmíněném rozpočtu nebylo radostné. (imro)
  • Při natáčení scény, v níž se Oz (Matthew Perry) probudí v posteli s Jimmym (Bruce Willis), byl Willis pod dekou nahý. Matthew Perry nevěděl proč a prý se bál zeptat. (Cheeker)
  • V scéne, kde Jill (Amanda Peet) mieri na Jimmyho (Bruce Willis), aby dokázala, že je pravým zabijakom, mu strhne z krku talizman a hodí ho jeho bývalej. O pár záberov neskôr mu však retiazka stále visí na krku. (elderaniss)

Reklama

Reklama