Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucas, Mike a Dustin se snaží domluvit s dívkou, kterou našli v lese. Hopper zpovídá ustaranou Joyce kvůli znepokojivému telefonátu. (Netflix)

Recenze (47)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlapci privedú !Jedenástku" do Mikeovho domu a ten jej dá prezývku El. Mike s kamarátmi sa dozvedia o tom, že El hľadajú !zlí ľudia" a zistia viac o jej schopnostiach aj o tom, že by mohla vedieť, kde je Will. Willova mama dva večere po sebe obdrží hovor v ktorom počuje dýchanie a je presvedčená, že jej volá Will. Mikeova staršia sestra sa zúčastní párty u jej priateľa s kamarátkou Barbarov. Krik z domu privedie k ich záhrade Willovho brata Jonathana, ktorý hľadá Willa v lese po tom, ako navštívil ich otca a zistil, že Will uňho nie je. Seriál má prekvapujúco dobrú atmosféru, avšak v porovnaní zo seriálom Dark sa zameriava na mladšiu generáciu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani po zhlédnutí druhého dílu jsem žádnou genialitu seriálu nezaznamenal. Zato jsem zaznamenal spoustu paradoxů. Například ten nejvýraznější, že jsou všichni zúčastnění přesvědčeni o tom, že kouzelný chlapeček s číslem 11 je vlastně kouzelná holčička. Či druhý nejvýznamnější paradox, že malý černoušek zde hraje malého inteligentního černouška. Jinak se to celé táhne v rytmu prvního dílu. Není to tedy ani lepší a ani horší. Snad jen Winona mě více odpuzuje. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Nancy je pozvána svým kamarádem/klukem Stevem na večírek, jenž neodmítne, ač ví, co by se mohlo stát. Jonathan jde pátrat po Willovi, a v lesích se dostane až k nim dvěma. Ty si vyfotí, spolu s jejich kamarádkou Robin. Tu unese monstrum, jež se podílelo na ztracení Willa. Jedenáctka se seznamuje s kluky, kteří ji pomohli, a snaží se jim vysvětlit její vztah s Willem. Také vidíme vzpomínku na její únos a zjistíme, kdo je její otec. Právě on po ní nyní intenzivně pátrá. Od jedenáctky se dočkáme dalších projevů schopností. Joyce se strachuje o svého syna. 95 procent. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo sa jemne spomaľuje a nadprirodzené prvky dostávame zatiaľ len v náznakoch. Každopádne atmosféra stále perfektne funguje (bazénová mystycká scéna a fotografie Jonathana sú jednoducho úžasné). Herecky stále úraduje Wynona Ryder. No a dočkáme sa aj odkazov na Star Wars. Len by som si asi prial aby tie odkazy neboli vždy tak doslovné. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je moc fajn, že informace (nové) se dávkují s pravidelnou přesností. Chvilku se žvaní (abychom se jako seznámili s postavami) a pak přijde nějaká ta "wow" pecka (jak moc "wow" a jak moc spíš "wtf" nechám na každém zvlášť). Opravdu přesně akorát abych se nezačal nudit. Je to ale celkem tenká hranice... Kdo mě začíná doslova rozčilovat je Winona Ryder. Hraje neskutečně otravně (ne že by někdy hrála skutečně neotravně, ale tohle se snáší zle). Mimochodem, ET z toho na mě dýchnul tentoktát mnohem více než "kluci na kole" minule... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Při rozhovoru kamarádů padne jméno Michael Myers, postavy maskovaného zabijáka z hororové filmové série Halloween (od r. 1978). (Duoscop)
  • Na konci dielu je scéna s bazénom a záber na prázdny odrazový mostík. V pozadí hrá skladba "A Hazy Shade of Winter" od The Bangles. Oficiálne video k tejto skladbe má na začiatku scénu s bazénom a zábery na prázdny odrazový mostík. (andrejba)
  • Než Jonathan (Charlie Heaton) odejde hlavním vchodem ze školy, kde předtím na nástěnku pověsil plakát s oznámením o zmizení svého bratra, můžeme v momentě, kdy se zapne školní rozhlas, zaslechnout nezřetelný hlas, jak říká: „Mommy“ („Mami“). (HellFire)

Reklama

Reklama