Reklama

Reklama

VOD (1)

Dr. Brenner vyslýchá Hoppera a Joyce, zatímco kluci čekají s Eleven v tělocvičně. Ve Willově domě se Nancy s Jonathanem připravují na souboj. (Netflix)

Recenze (46)

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viete prečo sa táto vecička stala popkultúrnym fenoménom? Ľudia sú proste unavený a znechutený z dnešnej neživotnej, od progresivity odporne páchnucej a ľudsky zanedbanej doby. Nostalgia sa čoraz viac stáva nástrojom, s ktorým ľudia dokážu v tomto dojeb@nom svete prežiť. Vďaka za projekty, ako je TENTO! ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl svým závěrečným odhalením poněkud ztrácí na dosavadní tajemné atmosféře (prostě když se celou dobu bojíte něčeho v temnotách a teď to naplno profláknete, trochu to ztratí své kouzlo). Přesto se opět podařilo nalákat na díly druhé série, protože asi každému je jasné, že takhle to skončit nemůže. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boj v našej aj druhej dimenzií. Spojenie všetkých. Prevedenie: Sila ako sa za 55 minút dá tak vybičovať atmosfér a dotiahnuť a uceliť príbeh aby dal tú dobrú finálnu emóciu. Všetko čo si predstavujem pod pojmom finále série som dostal. Pocity: Boj hneď na niekoľkých frontoch bol zaujímavý a napínavý. Celkom ma pobavilo ako sa po tom všetkom, čo sa v mestečku stalo dokázali jeho obyvatelia tak jednoducho vrátiť k svojim predchádzajúcim životom. Aj keď sú tu zadné vrátka ako predzvesť dobrej druhej série. No uvidíme. 98% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první řady se velmi povedla, skvěle temná atmosféra, kterou se s různou intenzitou dařilo tvůrcům udržovat už od pilotního dílu se opět spojila s vystupňovaným napětím a výbornou akcí, tvůrci zodpověděli většinu palčivých otázek, i když neváhali položit nové, na jejichž zodpovězení si budeme muset počkat na další sezónu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dr. Martin Brenner - Six. Six people have been taken this week. This thing that took your son... We don't really understand it. But it's behavior is predictable. Like all animals, it eats. It will take more sons. More daughters. I want to save them. I want to save your son. But I can't do that. Not without your help. Joyce Byers - Stop. I know who you are. I know what you've done. You took my boy away from me! You left him in that place to die! You faked his death! We had a funeral. We buried him. And now you're asking for my help? Go to hell. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní píseň „When It's Cold I'd Like To Die“ od Mobyho. (Duoscop)
  • Při boji s nestvůrou v budově školy je vidět v jedné třídě periodická tabulka prvků. V 80. letech 20. století ještě některé nebyly objeveny, tudíž neměly svá jména a proto na tabulce nemohly být uvedeny. Z tohoto hlediska je evidentní, že tabulka pochází z pozdější doby. než se seriál odehrává. (czKarlos)

Reklama

Reklama