Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší rozjezd série, ale rozhodně ne špatný i když většina stopáže se točí okolo vztahů děcek. V každém případě ruskej úvod byl parádní i když dělat padouchy z Rusů už je trochu ohraný, ale uvidíme co se z toho vyklube. No a závěr byl opět super, slušná atmosféra a výborně navnadil na další díl. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu leto a naši hlavní protagonisti podrástli a miesto hrania videohier si cucajú pery. To však má jeden háčik! Hoppera, ktorý zaujme úlohu naštvaného rodiča. Osobne som sa miestami nudil. Neprišlo mi to už v ničom špeci. Už sa nejak vytratilo to mysteriózne čaro.  (#) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mestečko Hawkin si užíva otvorenie nákupného centra, ktoré však neprijali všetci obyvatelia s nadšením. Jimovi robí starosti vzťah Mikea s El, Dustin sa vráti z tábora a snaží sa vysielačkou spojiť s kamarátkou Suzie vo vzdialenom Utahu a Willovi sa opäť ozvú staré rany...Celkom slušný rozbeh, ale ako inak ruská hrozba nesmie chýbať. Potom v Spidermanovi človek počuje Petera Parkera povedať nás američanov Európania milujú a musí sa na celú kinosálu smiať. Záver priniesol aj trochu napätia takže relatívna spokojnosť. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný úvod, skvělé tempo a vynikající zakončení, které prakticky nutí k okamžitému zhlédnutí dalšího dílu. Skvělý výběr hudby podbarvuje strhující oldies feeling, k němuž vhodně sedne i to obvyklé klišé s Rusy jako bezrozměrnými záporáky. Výprava je výborná, až filmová, přesto nejlepší momenty tvoří interakce mezi hlavní partou - a té jen houšť! ()

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvej časti pomerne fajn. Klasický úvod a predstavenie hlavných postáv. Deti z hlavnej party samozrejme vyrástli. Až na Dustina ten je akoby stále rovnaký. Len dúfam, že vzťahové peripetie sa nedostanú do popredia a viac sa nám predvedie zlo, ktoré prichádza do Hawkins. Takže prvá epizóda slušných 80%. Som zvedavý, ako sa to rozvinie ďalej. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)
  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)

Reklama

Reklama