Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta se schází kvůli červenému kódu a musí se postavit děsivě známému zlu. Karen vybídne Nancy, aby nepřestávala hledat, a Robin najde užitečnou mapu. (Netflix)

Recenze (51)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, you can't spell 'America' without 'Erica'!" ________ Morová rána, mentální otrokářství, maloměšťácká korupce, zmrzlinové vyděračství v područí vlastenky Ericy, morální moudra milfky Wheelerové, a třešničkou na dortu je mission impossible v podobě žhavého sauna testu - čím nás ještě Podivnější věci překvapí už ví pouze Mozkožrout a tvůrci, jenž vytasili koule na plno. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně to zase začíná mít koule, sice to zdaleka nemá tu atmosféru co první série a polovina druhé série, ale začíná to mít pevné obrysy. Už je jen otázkou, co vlastně s tím vším mají společného ti rusové, vyvolali mind flayera oni? Nebo je to ještě trochu jinak? + Jinak pěkný souboj s Billym v šatnách, ale víc se mi líbila bitka Larryho a Jima Hoppera... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mike,El,Will a Max sa rozhodnú otestovať Billyho, pretože sú presvedčený že je novým hostiteľom tvora zo sveta Upside down. Jonathan a Nancy dostanú padáka z novín (konečne, to ako bola akože mladá novininárka staršími kolegami zosmiešňovaná bolo trápne) a Dustinova skupina nájde spôsob ako sa dostať do skladu. Konečne sme sa dočkali aj akčnejších scén a dôležitého posunu v deji. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by přece? Až u sledování čtvrté epizody třetí sezóny jsem měl zase jednou pocit, že se dívám na Stranger Things. Tvůrci se konečně vykašlali na línou vodu ve slepých ramenech a pustili se do pořádných peřejí (konec vodáckého okénka). Vážně, poprvé jsem měl v této řadě dojem, že se děje něco podstatného, a hned se jinak těším na další díly. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je ta epizoda, kterou Stranger Things nadchly spoustu příznivců starých hororů. A je to udělané tak dobře, že nejde o vykrádání, ale naopak o upgrade, o jakési best of z filmů o xenomorfech, posedlících, temných silách... . A zajímavé je, že i když je kolem takových skvělých momentů spousta omáčky...stačí to. A to i když je ta omáčka občas docela nakyslá...to když posloucháte nesympatickou Eriku, černošskou protivnou holku, když sledujete jak se Hopper přepíná z módu zarputilý tvrďák na psychoušského tatíka, nebo když tvůrci degradovali Steva na zmrzlináře, který má potíž sbalit holku. Ale touto epizodou odpuštěno... . ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)
  • Moment, kdy Billy Hargrove (Dacre Montgomery) rozbije sklo dveří od sauny, byl hereckou improvizací a nebyl ve scénáři. Dacre se později přiznal, že se do role natolik vžil, až sklo rozbil hlavou. Jednalo se přitom o skutečnou skleněnou tabuli, nikoliv o bezpečné filmové sklo, používané pro podobné účely. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama